ŞANLIURFA ONA İNANIYOR!

ŞANLIURFA ONA İNANIYOR!

Ak Partinin Güneydoğu Anadoludaki kalelerinden biri olan Şanlıurfa'da değişim rüzgarları esiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın " Metal Yorgunluk Hissediyorum, köklü değişime ihtiyaç var " mesajının ciddi karşılık bulduğu Şanlıurfa'da bu değişime hazırlanıyor.Ak Partinin Şanlıurfa ve Bölgeye verdiği önemin farkında olan Urfa ve Bölge Halkı: böyle bir değişimin bölgeye huzur getireceği inancında.
Böyle köklü bir değişimin bölgede doğru neticeler vermesinin ancak " Adil, dürüst, çağdaş ve bölge terminolojisine, sorunlarına hakim bir liderin öncülüğünde mümkün olacağı inancında olan Halk bu lider üzerinde uzlaşmış gibi görünüyor ve bunu " Sosyal Medyada çığ gibi büyüyen talepler ile dile getiriyor. "

O İSİM Kasım Gülpınar!

Bölge Halkı " Yıllardır kendilerini Mecliste AB Uyum Komisyonu Başkanı olarak başarılı bir şekilde temsil eden Kasım Gülpınar'a çok güveniyor. "Mütevazi kişiliği, adil, dürüst ve temiz siyaset anlayışı ile Urfa ve Bölge Halkının gönlünü fetheden Gülpınar'ın aynı zamanda 6 dil bilen entelektüel yapısı, Kültür birikimi ve çağdaş vizyonu ile adeta umut olmuş durumda.Gittiği her yerde on binlerin sevgi seline maruz kalan ancak mütevazi duruşundan ödün vermeyen Kasım Gülpınar'a olan sevgi bölge sınırlarını aşmış ve dev bir çağrıya dönüşmüş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.