Şarkılar Melis Dicle bebek için söylenecek

Şarkılar Melis Dicle bebek için söylenecek

Anne karnında 5,5 aylıkken 525 gram doğan ve hayata tutunma mücadelesi veren Melis Dicle bebeğe, İzmirli sanatçılar da destek için organizasyon düzenledi.

Anne karnında gelişimini tamamlamadan 5,5 aylık dünyaya gelen İzmirli Nilay ve Mehmet Kurt'un kızları Melis Dicle bebek, hayata tutunma mücadelesi vermeye devam ediyor. İzmir Medical Park Hastanesi'nde defalarca ameliyat olan ve hala yaşam mücadelesi veren Melis Dicle için İzmirli sanatçılar da seferber oldu ve yardım için konser organizasyonu düzenleiler.

Aralarında Burcu Dedebalı, Mecit Can, Yasemin Demir, Melis Fırat, Çılgın Cemal, Çiler, O Ses Türkiye Tayfun, Nurtaç Sayarer, O Ses Türkiye İlker, Şıkıdım Böcük, Zülal, Mikrop Hikmet, Sevgi, Kürşat Sönmez, İzmirli Volkan, Nil Gün, Kerim Kaşka, Almina, Zeliş Yiter, Mert Algan, Sebahattin Yanık, Kerem Şirin, Kemal Meras ve Gözde İşyapan gibi isimlerin bulunduğu sanatçılar da küçük Melis Dicle için seferber oldular ve şarkılarını onun için söyleyecekler. 26 Şubat Pazar günü Gaziemir'de bulunan Takıntı Ocakbaşı'nda düzenlenecek yemekli etkinliğin tüm gelirleri minik Melis Dicle'nin tedavisi için bağışlanacak.

16790801_1534448473246346_596570773_n.jpg

Siz de bu anlamlı gecede bulunmak isterseniz rezervasyon numarası: 0535 273 36 21

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.