Saruhanlı’da Kahkaha Dolu Bir Gece 

Saruhanlı’da Kahkaha Dolu Bir Gece 

Saruhanlı tiyatro dolu bir gece yaşadı.

Ünlü tiyatrocular Hande Katipoğlu, İrfan Kangı, Begüm Öner, Kerem Poyraz Kayaalp ve Atilla Pekdemir’in rol aldığı “Her Aşk Biraz Komiktir” adlı tiyatro oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu kez Saruhanlı’da perde açtı. Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği yararına sahne alan oyun Saruhanlılı sanatseverlere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, “Her Aşk Biraz Komiktir” adlı tiyatro oyununu Saruhanlılı sanatseverlerle buluşturdu. Saruhanlılı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu İlçe Koordinasyon Şube Müdürü Nuri Güncan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar da takip etti. Haklı haksızdan çok neden ve sonuç ilişkilerini seyirciye hatırlatan ve kendi hayatlarında yol gösteren “Her Aşk Biraz Komiktir” adlı tiyatro oyununda, usta oyuncuların performansları tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Büyükşehirden Derneklere Katkı

Tiyatro oyunundan elde edilen gelir, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin daha önceki dönemlerde başlattığı sosyal sorumluluk projesi gereği Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği’ne aktarıldı. Oyunun sonunda İlçe Koordinasyon Şube Müdürü Nuri Güncan, performansları nedeniyle oyuncuları kutlayarak çiçek takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.