Sedat Peker'den seçim öncesi sert açıklama

Sedat Peker'den seçim öncesi sert açıklama

Geçtiğimiz günlerde hakkında açılan davadan beraat eden ve sonrasında Ankara’da miting gibi açılış töreni gerçekleştiren Sedat Peker, Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu’na gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Dün Ankara Çukurambar’da Nişangah Poligonu’nun açılışında büyük bir kalabalığa hitap eden Sedat Peker, bugün ise Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu’na çok önemli açıklamalarda bulundu.

 “SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM”
 

Sedat Peker verdiği röportajda 15 Temmuz’un birinci yıldönümünde yaptığı konuşmaya değindi ve şu ifadeleri kullandı;

“Öncelikle şunu belirtmek isterim. 15 Temmuzun birinci senesinde söylemiş olduğum her şeyin arkasındayım. Tekrar ediyorum. Eğer bir gün bu ülkenin devletini yıkmayı başarırlarsa, Allah korusun o zaman bu ülkenin vatan evlatları bunu yapanlara merhamet etmeyeceklerdir. Onları “bayrak direklerine, ilk gördükleri ağaçlara asacağız” dedim. Ben bunu söylediğimde, mahkemede dahi tekrar ettiğimde tüm samimiyetimle söylemiştim. “Siz bu devlete yatın kalkın dua edin” dedim. Çünkü; bu devlet, devlet olabilme geleneğinden dolayı, kanunlarından dolayı kendisini yıkmak isteyen insanların bile insan haklarını koruyor. Ancak, bu devleti yıkarsanız, bu millet evlatları böyle bir hakkı size tanımayacaktır. Hem ülkemizde en güzel şekilde yaşayacaksın. Hem bizim ülkemize bizden daha çok ülkeye sahip olacaksın. Ondan sonra da FETÖ’cülük oynayacaksın. Bilmem necilik oynayacaksın. Bu böyle bir şey değil.”

 

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN DESTEKLENMESİNE İNANIYORUM”


Sedat Peker, dün Ankara’da gerçekleştirdiği Poligon açılışında bir konuşma gerçekleştirdi. Büyük bir topluluk önünde konuşmasını gerçekleştiren Sedat Peker, yaklaşan seçim ile ilgili görüşlerini dile getirdi ve “ Gelecek günler bizim için çok güzel olacak. Bozkurt Rabia birlikteliğinden doğan bu enerji, bu güç dünyada yeni fasılların açılmasına imkan sağlayacak kardeşlerim. Moralinizin hiç bir şekilde bozulmasına izin vermeyin.  Hiç kimsenin sizin moralinizi yerle yeksan etmesine izin vermeyin. Ben Cumhur İttifakı’nın desteklenmesine inanıyorum ve hissediyorum. Sade bir vatandaş olarak… AK Parti de Milliyetçi Hareket Partisi de bu ülkenin canıdır yeridir. Betonudur ve demiridir kardeşlerim.” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.