Sedat Peker’den son dakika beraat açıklaması!

Sedat Peker’den son dakika beraat açıklaması!

15 Temmuz Şehitlerini anma mitinginde ‘Onları bayrak direklerine asacağız!’ ifadelerini kullanan ve bu sözleri nedeniyle hakkında açılan davadan beraat eden Peker bir açıklama yaptı.

Dün Anadolu Adliyesi’nde görülen davadan beraat eden Sedat Peker bugün sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklama yaptı. Kendisinin Kürt düşmanı gibi gösterilmeye çalışıldığını ifade eden Peker, ‘Dün ne dediysem bugün de onu diyorum.’’ dedi.

İşte O Açıklama;

"Kıymetli dostlarım;

Hain 15 Temmuz darbe teşebbüsünün birinci yıldönümünde Çengelköy Şehitliği’ndeki yaptığım konuşmamda; ‘’Vatan evlatları olarak YÜCE ALLAH korusun eğer ki fetöcüler ve bölücüler devletimizi yıkmayı başarırlarsa, onları bayrak direklerine asacağız!’’ demiştim.

Bu konuyla alakalı savcılık makamının hakkımda açtığı dava ile ilgili karar bugün çıktı: Yargılama sonucu beraat ettim.

Mahkeme kararının verildiği andan itibaren hem fetöcü hem de bölücü basın yayın organları ve gazeteciler şahsımla ilgili adeta kudurmuşcasına yazılar yazmaktalar.

Bölücüler yazılarında (Hüdapar) Hür Dava Partisi’ne duygu sömürüsü yapıp; ‘’Kürt düşmanı Sedat Peker’in ve çeşitli isimlerin desteklediği Cumhur İttifakı’na nasıl oy vereceksiniz?’’ diyorlar.

Benim liderliğine, komutanlığına en çok değer verdiğim kişilerden birisi Aksak Timur’dur. Osmanlı İmparatorluğu dahil olmak üzere hemen hemen tüm devletleri yenmiş, o zaman ki bilinen dünyanın neredeyse yarısını işgal etmiştir.

Bayramda tüm kardeşlerim ve yeğenlerimle kalabalıkça sohbet ederken onlara Türk kanı taşıyan Timurlenk’i anlatmıştım. Ancak sohbetimin sonunda; ‘’Ne kadar büyük bir lider olursa olsun rakiplerine karşı elde ettiği galibiyetlerden sonraki davranışlarını hiç bir zaman kendi ruhuma uygun bulamadım.’’ demiştim. (Yıldırım Beyazıt Hanı Ankara savaşında yendiğinde Yıldırım Beyazıt’ın birbirine çok aşık oldukları bilinen eşini kendi askerlerinden birine hediye edip, Yıldırım Beyazıt Hanı’da bir filin üstünde yaptırdığı kafeste gezdirmesi gibi.)

Ancak Mescid- Aksa’nın Muhafızı, Kudüs’ün Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin savaşlardaki galibiyetlerinin ardından düşmanlarına ve düşmanlarının ailelerine karşı göstermiş olduğu asilce tavırları gururla okuduğumu söyledim.

Selahaddin Eyyubi’nin Kürt asıllı olması kardeşlerime ve yeğenlerime onu gururla anlatmama hiç bir engel teşkil etmedi.

Ya da Arap asıllı olan Hz. Hamza (r.a.) veya Halid bin Velid’in (r.a.) üstün özelliklerini anlatırken de hiçbir zaman kibir duymadım.

YÜCE ALLAH’a yemin olsun benim için Kürt düşmanı diyenler haindirler, kalleştirler! Benim ölçüm bellidir. Ben YÜCE ALLAH’ı seveni severim. Ben kutsal dinimizi seveni severim ve ben bu vatanı seveni canımdan çok severim.

Beni galayana getirmek için boşuna çaba sarfetmeyin. Bir tane normal vatandaşımızı bile kandırabilmeniz için ekmeğinize yağ sürmeyeceğim. Dün ne dediysem bugün de aynısını diyorum. Ortadoğu coğrafyasında Türklerin, Kürtlerin ve Arapların kaderi birlikte yazılmıştır. Beraber olursak var oluruz, ayrılırsak ise mahvoluruz.

Kıymetli dostlarım, seçimlere çok az bir zaman kaldı. Mecliste Cumhur İttiafakı’nın çoğunluğu için var gücümüzle mücadele etmeliyiz. İlk Partili Cumhurbaşkanı olarak da Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı mutlaka seçtirmeliyiz.

Not: Kıymetli dostlarım bugün 17:00’da Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 17/2 Çukurambar adresinde bulunan Nişangah Atış Poligonunun açılışına tüm dostlarımız davetlidir.

TÜM İSLAM ALEMİNİN CUMASINI KUTLUYORUM.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.