Sefa Şahin'den Başkan Soyer'e tepki!

Sefa Şahin'den Başkan Soyer'e tepki!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ulaşım zamlarına tepki gösteren gençlerle görüşmemesini eleştirdi.

Medya Ege- İzmir’de toplu ulaşımın ÜFE’ye bağlanması ve her ay zamlanmasına tepki gösteren öğrenciler meclisin gerçekleştirildiği Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’ni bastı. Meclis salonuna girmek isteyen öğrencilerin salona alınmaması nedeniyle güvenlik görevlileri ve grup arasında aralıklarla arbedeler yaşandı.


AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, gençlerin protesto ettiği videoyu paylaşarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi. Protesto ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sefa Şahin, "Gençlere, kendisini etkilemek için 'asansörde 1 dakika'sını ayıran CHP’li Tunç Soyer, her ay zam yaptığı ulaşıma tepki gösteren gençlere 1 dakikayı bile çok gördü! Bir de üstüne, zabıta zoru ile gençleri zorbalıkla dışarı attı. Sözde bol bol demokratlar, özde zorbalar..." ifadelerini kullandı.

we69cstw-400x400.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.