ŞEHİT FETHİ SEKİN 2. SÖMESTR MİNİK KRAMPONLAR ANMA ETKİNLİĞİ YAPILACAK

ŞEHİT FETHİ SEKİN 2. SÖMESTR MİNİK KRAMPONLAR ANMA ETKİNLİĞİ YAPILACAK

21 Ocak 2018’de ikincisi gerçekleştirilecek anma etkinliğinde geçtiğimiz sene 5 Ocak’da şehit olan polis memuru Fethi Sekin bir kere daha anılacak.

Gaziemir Belediyesi, 1925 Gençlik ve Spor Kulübü, Göztepe Çay Mahalle, Çamdibi, Eski İzmir ve Gaziemir Sevgi Mahallesi Futbol Okullarının organize ettiği 21 Ocak 2018’de ikincisi gerçekleştirilecek anma etkinliğinde geçtiğimiz sene 5 Ocak’da şehit olan polis memuru Fethi Sekin bir kere daha anılacak. 

Tüm şehitlerimiz ve kahraman polis şehidimiz Fethi Sekin için yapılacak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan anma etkinliğine 4 bölgedeki futbol okulları öğrencileri,  tamamı futbol okullarından lisanslı  1925 Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları ile öğrenci velilerinin yanı sıra, şehitlerimiz ve spor konularında hassasiyetini her zaman gösteren Gaziemir Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Şenol katılacaklar.  

Gaziemir Belediyesine ait Sevgi Mahallesi Spor Tesislerinde  pazar saat 11:00 de başlayacak olan etkinlik Göztepe Futbol okullarında 2012 ile 2003 yaş arası eğitim alan öğrencilerin futbol karşılaşmaları ile sona erecek.

Geçtiğimiz sene yaklaşık 2000 çocuğa ücretsiz futbol oynatılan anma etkinliğinin, bu sene ve her sene değişik içeriklerle gelenekselleştirilmesi planlanıyor. 

Geçtiğimiz sene tüm şehit asker ve polislerin çocuklarının okullarında ücretsiz eğitim alabileceğini belirten futbol okulları ve 1925 Kulübü yöneticisi Behçet Şenözhür, bu durumun Futbol Okullarının açık olduğu sürece devam edeceğini bir kere daha vurguladı ve şöyle devam etti: 

"Şehit Fethi Sekin’i sadece anmak yetmez, geleceğimiz olan çocuklarımıza onun vatan sevgisini aşılamak her sene daha çok çocuğa ulaşmak da gerekir.  Bu vatan için şehit düşen askerlerimize ve polislerimize borcumuzun ödenmesi mümkün değil ancak şehit çocuklarına her zaman kapımız sonuna kadar açıktır." dedi.

Etkinlik Tarihi: 21 Ocak 2018
Etkinlik Başlama Saati:11:00
Etkinliğin Yeri: Sevgi Mahallesi Spor Tesisleri (Gaziemir otobüs ve dolmuş son durakları arkası)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.