Şehit Fethi Sekin Yol Koşusunun Startı Verildi!

Şehit Fethi Sekin Yol Koşusunun Startı Verildi!

Ege Üniversitesi 20 Mayıs Spor Tesisi’nde Şehit Fethi Sekin anısına düzenlenen koşunun startı verildi.

Ege Üniversitesi 20 Mayıs Spor Tesisi’nde Şehit Fethi Sekin anısına düzenlenen koşunun startı verildi. Koşu öncesi kısa bir konuşma yapan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak “Ege Üniversitesi olarak bu koşuyu kahraman şehitlerimizin anısını yaşatmak amacıyla organize ediyoruz. Koşuya, yurdun dört bir yanından çeşitli yaş gruplarından sporcularımız katılıyor.  Şehit Polis Fethi Sekin Yol Koşusu ile hem o yüce ruhu yaşatacağız hem de sporun birleştirici yönüne dikkat çekeceğiz. İnanıyorum ki hepiniz Fethi Sekin ve tüm şehitlerimizin ruhuyla koşacaksınız” diye konuştu.

Organizasyonda bu yıl tekerlekli sandalye sporcularının da mücadele edeceğini söyleyen Prof. Dr. Budak, “Yarışmaya katılarak şehitlerimiz için ter dökecek olan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Bu yarışmayı kazanmaktan daha önemlisi yarışmaktır. Şimdiden tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Ege Üniversitesi organizasyonu ve ev sahipliğinde Şehit Polis Fethi Sekin Yol Koşusu’na Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir Valiliği, İzmir Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Atletizm Federasyonu, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Yaşar Üniversitesi ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın desteği ile bu yıl ikincisi düzenlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.