Selçuk'ta her hafta bir oyun

Selçuk'ta her hafta bir oyun

Selçuk Belediye Tiyatrosu her cumartesi bir oyun sergileyecek. Aralık ayına kadar devam edecek olan oyunların ilki “Kadınlar Mektebi” 16 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda seyirciyle bir araya gelecek

Selçuk’ta farklı zaman dilimlerinde farklı yerlerde oyun sergileyen Selçuk Belediye Tiyatrosu sonbahar ve kış döneminde de Selçuklular’a tiyatro keyfi yaşatmaya devam edecek. Her cumartesi Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda oyun sergileyecek olan Selçuk Belediye Tiyatrosu “Kadınlar Mektebi” ile perdelerini açıyor.

“Gerdek Gecesi, Duvar, Töre, Kazım” gibi oyunları sergileyecek. Oyunlar her cumartesi Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda saat 21.00 de seyirciyle buluşacak. Selçuk Belediye Tiyatrosu tarafından sergilenecek tüm oyunlar yetişkin oyunu kategorisinde yer alıyor. 
20187853_1050148918454944_368487746_n.jpg

Türkiye’ye açılacaklar
 

Bugüne kadar Aydın ve ilçelerinde, Ödemiş ve köyleri, Bademler Köyü gibi yerlerde de oyunlarını sergileyen Selçuk Belediye Tiyatrosu yeni dönemde ülke genelinde düzenlenen festivallere de katılacak.  Selçuk Belediye Tiyatrosu geçtiğimiz aylarda Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen 17. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Selçuk’un köylerine oyun götürmesi sebebiyle  “ Fark Yaratanlar” kategorisinde ödül almıştı.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.