Selman Günaydın: Torbalımız için aralıksız çalışmaya devam

Selman Günaydın: Torbalımız için aralıksız çalışmaya devam

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde esnaflar ile bir araya gelen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, "Durmak yok, Torbalı’mız için aralıksız çalışmaya devam. Torbalı'nın kalbi, AK Parti" dedi.

Nilda Altın Okay- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde esnaflar ile bir araya geldi. Yeni haftaya emeğin, alın terinin ekmeğe dönüştüğü sanayi sitesinde dükkanları bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek başladığını söyleyen Günaydın, "Bizleri muhabbetle karşılayan esnaflarımıza, hemşehrilerime ve alın teri döken işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

fuj2wjxxsaypmlg.jpg

Torbalı için aralıksız çalışmaya devam edeceklerini açıklayan Başkan Günaydın, "Herkese Hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum. Durmak yok, Torbalı’mız için aralıksız çalışmaya devam. Torbalı'nın kalbi, AK Parti" dedi.

fuj2xncxeaaufg8.jpg

Başkan Günaydın, konuya ilişkin paylaşımında "Yeni güne ve yeni haftaya emeğin, alın terinin ekmeğe dönüştüğü Torbalı Atatürk Sanayi Sitemizde başladığımız programı, Sanayi sitemizde dükkanları bulunan esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek devam ettirdik. Bizleri muhabbetle karşılayan esnaflarımıza, hemşehrilerime ve alın teri döken işçi kardeşlerime teşekkür ediyor, Herkese Hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum. Durmak yok, Torbalı’mız için aralıksız çalışmaya devam." ifadelerini kullandı.

fuj2xlywyamws0l.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.