Senfoni’de, Cam Bardaklarla Müzik Gecesi…

Senfoni’de, Cam Bardaklarla Müzik Gecesi…

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın (İzDSO) Nisan ayı ilk konseri, cam bardaklarla müzik yapan Polonyalı Szafraniec ikilisinin birbirinden farklı melodileriyle renklenecek.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın (İzDSO) Nisan ayı ilk konseri, cam bardaklarla müzik yapan Polonyalı Szafraniec ikilisinin  birbirinden farklı melodileriyle renklenecek. Bu muhteşem konser Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 7 Nisan Cuma gecesi, saat:20.30’da Konak Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek.

Türkiye’nin yetiştirdiği önemli şeflerden biri olan Hakan  Şensoy  yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'na, uluslararası düzeyde cam bardaklarla müzik yapan ilk ve tek ikili olan “GlassDuo” grubunun sanatçıları Anna -Arkadiusz  Szafraniec solist olarak eşlik edecek. Konserde, “GlassDuo”  grubunun seslendireceği eserlerin yanı sıra, E.Grieg  “Peer Gynt Suite No:1” ve M.Ravel “Bolero” yer alacak.

Bu konserin biletleri internet üzerinden (www.biletinial.com),  Alsancak ve Karşıyaka D&R’lar ve konserin yapılacağı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nden Cuma günü konser saatine kadar alınabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.