Sertel'den tepki: Gençler yerlerde yemek yiyor

Sertel'den tepki: Gençler yerlerde yemek yiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Katip Çelebi Üniversitesi kampüsüne Büyükşehir Belediyesi yemek destek noktası aracının sokulmadığını duyurdu.

MEDYA EGE- İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilere Ege Üniversitesi Kampüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi, İ.Y.T.E , Kâtip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi kampüslerinde sıcak yemek destek noktaları kurdu.

2-001.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in zorlu ekonomik süreçte üniversiteli gençlerin bütçesine destek olmak için başlattığı sıcak yemek desteği söz konusu üniversitelin kampüslerinde öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

1-001.jpg

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ise bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Katip Çelebi Üniversitesi kampüsüne yemek destek noktası aracının sokulmadığını iddia etti.

Öğrencilerin kaldırımda yemek yerken fotoğraflarını paylaşan Sertel, "İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelerde sabahları çorba, akşamları ise dört çeşit yemek dağıtıyor. Tüm kampüslere belediye araçları giriyor ve gençlere hizmet veriyor. Katip Çelebi üniversitesi rektörü ise araçları içeri aldırmıyor. Gençler yerlerde yemek yiyor. Yazık, ayıp" ifadeleri ile tepki gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.