Sevgililer Günü, İstinyePark İzmir’de aşk dolu dolu yaşanacak

Sevgililer Günü, İstinyePark İzmir’de aşk dolu dolu yaşanacak

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel oluşturulan etkinliklerle yine buluşma noktası olacak İstinyePark İzmir’ de bu kapsamda atölyeler, söyleşiler ve sevgililere özel sürpriz aktiviteler gerçekleşecek.

Açıldığı günden bu yana özel gün ve tarihlerde yaptığı etkinlikler ile dikkat çeken İstinyePark İzmir, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir etkinlik programı hazırladı.

Hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerin ilki yazar ve konuşmacı Metin Hara’nın‘Aşkın Yolu’ isimli söyleşisi olacak. 9 Şubat tarihinde, 15.00- 16.30 saatleri arasında gerçekleşecek söyleşide Hara, “Günümüzde hem kendimizi hem partnerimizi güvende hissettirecek, bizi geliştirecek bir ilişki mümkün mü? Bu ilişkiyi inşa etmek için yollar neler?” sorularına izleyicilerle birlikte cevap arayacak. Hara, söyleşi sonunda okuyucuları için kitaplarını imzalayacak.

metin-hara.jpeg

‘Aşkın Tarifi’ misafirlerle paylaşılacak

12-13 Şubat tarihlerinde ise İstinyePark İzmir’de gerçekleşecek olan “Aşkın Tarifi” adlı pasta süsleme atölyesinde çiftler ünlü Masterchef Selin Öztürk Aydın ile keyifli bir pasta atölyesine imza atacak. Bu tatlı serüvende çiftler hem birlikte güzel zaman geçirecek hem de bu güne ait güzel bir anı ve hediyeye sahip olacak.

Kişi sayısı ile sınırlı olan ve ön kayıt yaptırmayı gerektiren atölye 12 Şubat Cumartesi günü saat 15.00-15.30 ve 16.30-17.00, 13 Şubat Pazar günü 15.00-15.30 ve 16.30-17.00 saatleri arasında günde 2 seans halinde gerçekleşecek.

Aşk mesajını seç!

11- 14 Şubat tarihlerinde İstinyePark İzmir’de bir duvara renkli zarflar yerleştirilecek. Aşk mesajı duvarındaki zarfların içindeki kartlarda aşk ile ilgili sevgiliye gönderilebilecek sözler yer alacak. Gelen misafirler bu duvardan istedikleri zarfı seçip kendilerine çıkan mesajı sosyal medyada paylaşacaklar. Sevgililer Günü’ne özel bu etkinlikteyepyeni anılar yaratacak olan ziyaretçileri özel sürprizler de bekliyor.

selin-ozturk-aydin.jpg

Yine 11-14 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü alışverişini İstinyePark İzmir’den yapanlar, kurulacak stantlarda kendilerini bekleyen güzel sanatlar fakültesi öğrencilerine kişiye özel tasarlanmış hediye kartları hazırlatma şansını yakalayacak. Sevgiyi anlatmanın en anlamlı yolunun el emekleriyle ortaya çıkan hediyeler olduğu mesajını veren bu etkinlikte sevgiliye alınan hediyeler kişiye özel kartlarla süslenecek.

Ayrıca İstinyePark İzmir’de Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan fotoğraf çekilme alanı ve markalara özel kampanyalar dasizleri bekliyor. Programla ilgili detaylı bilgiye İstinyePark İzmir’in sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.