Şevket Çoruh'a Dair Konuştu: Kafası Kırık

Şevket Çoruh'a Dair Konuştu: Kafası Kırık

Emre Saygı’nın Youtube’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, 'Çakallarla Dans 4' filmiyle seyirciyle buluşan oyuncu Murat Akkoyunlu oldu.

Yükseklik korkusunun olduğunu ve tedavi için konuştuğu doktoların bu korkusunun üzerine gitmesi gerektiğini söylediklerinde Bungee Jumping yapmaya karar verdiğini belirten Murat Akkoyunlu, "Yükseklik korkumu yenmek için Bungee Jumping yapmaya karar verdim. Vincin tepesine çıktım, ama yine yapamadan aşağıya indim. Bir de aşağıdan fırlatılanı varmış, onu denedim. Ama hesap edemediğim yukardan atlamaya göre daha yukarı çıkıyormuş. Tabii havadayken bayılmışım. Artık böyle bir şey yapmam" dedi.

"ŞEVKET ÇORUH'UN KAFASI KIRIK"
Sette en kafası kırık olarak Şevket Çoruh’u tarif eden Akkoyunlu, “Baktığım zaman en kafası kırık adam Şevket Çoruh’tur. Enteresan sataşmaları şakaları o yapar. Bizden önce Playstation oynamayı bilmiyordu ve bu konuda en cahilimiz oydu. 'Ne anlıyorsunuz?' diyordu. Sonradan çok çabuk öğrendi. Sabahtan akşama kadar sürekli 'Playstation oynamıyor muyuz?' demeye başladı" şeklinde konuştu.

"METROBÜSE BİNENE SABIR DİLİYORUM"
Sosyal medya kullanıcılardan gelen "Toplu taşıma araçlarını kullanıyormusunuz?" sorusuna Akkoyunlu, "Bir kere rol gereği metrobüse bindim. Bizim bindiğimiz gayet stabil bir araçtı. Sonradan denedim, ama binemedim. Metrobüse binen vatandaşlara sabır diliyorum. Ben genelde metroya binmeyi tercih ediyorum" yanıtını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.