Sıfırev.com'a danışmadan ev almayın

Sıfırev.com'a danışmadan ev almayın

Birikimlerini gayrimenkul alarak değerlendirmek isteyenler için yepyeni bir kapı aralanıyor.

 

Birikimlerini gayrimenkul alarak değerlendirmek isteyenler için yepyeni bir kapı aralanıyor. Yeni yapıları ve yaşam alanlarını tanıtmak, vatandaş ile müteahhit arasında bir köprü oluşturmak üzere kurulan "sıfırev.com" adlı internet portalı, gayrimenkul satın almada ezberleri bozacak.

Sıfırev.com, gayrimenkul alacaklara yeni bir pencere açıyor. "Konut Projeleri tanıtım platformu" olarak adlandırılan sıfırev.com, konut projelerini ve çevresindeki yaşam alanlarını tanıtmanın yanı sıra müteahhit firmaya doğrudan ulaşma imkanı sunuyor. Siteye giren vatandaşlar, hangi bölgede hangi konut projelerinin bulunduğunu, bu konutların özelliklerini, hangi firma tarafından yapıldığını ve çevresinde barındırdıklarını öğrenme olanağı tanıyor. Sıfırev.com yetkilileri, bu alanda da kullanıcılarına en doğru ve güvenilir bilgiyi sunabilmek için araştırmalar ve analizler yaptıklarını, binlerce projenin bilgisini toplayarak güncellediklerini belirttiler. Yetkililer ayrıca, kullanıcıların konut projelerinin değerlerini öğrenebildiğini, bulundukları konuma en yakın bölgedeki projeleri de görebildiklerini kaydetti.

Gayrimenkul dünyasında sıfırev.com'un yeni başlayacak, devam eden ve yeni bitmiş konut projelerini tanıttığını yetkililer sözlerini şöyle sürdürdü: "Gayrimenkul satın almanın insan yaşamı için çok önemli bir konu olduğu bilinciyle hizmete soktuğumuz sifirev.com'un 'projeler' sayfasında yer alan 'yakın çevre' uygulaması sayesinde seçilen konut projesinin eğitim kurumlarına, sağlık merkezlerine, alışveriş merkezlerine, eğlence mekanlarına, ulaşım rotalarına, marketlere, spor ve turistik tesislere yakınlığını kolayca öğrenebilirsiniz. Ayrıca bir proje seçtiğinizde fotoğrafları,bölgeye ait demografik bilgiler, projenin bulunduğu sokak görünümü ve haritayı da görebilir, konut-proje firmasıyla da direk iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanı sıra sifirev.com Müşteri Destek Hattı'ndan bilgi de alabilirsiniz. Bizler, 'sıfırev.com'a danışmadan ev almayın' diyor, yatırımcıları platformumuzu ziyaret etmeye bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.