Sımsıcak bir aşk şarkısı ile karşınızda “Güzellikten Öleceksin”

Sımsıcak bir aşk şarkısı ile karşınızda “Güzellikten Öleceksin”

Sözü ve müziği Samet Koçak'a ait olan "Güzellikten Öleceksin", "Kınay Production" etiketiyle müzik severlerle bir araya geldi

"Deli Deli" adlı ilk teklisi ile piyasaya adım atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Samet Koçak, kısa bir aradan sonra söz ve müziği kendisine ait olan "Güzellikten Öleceksin" teklisi ile yeniden sevenlerinin karşısında.

Tüm dijital müzik platformlarında dinleyicisiyle buluşan “Güzellikten Öleceksin”in mix ve düzenleme çalışması Erdem Topuzoğlu, mastering çalışması ile Özgür Yurtoğlu’na ait. Şarkının video klip çekimleri ise, Antalya’da bir at çiftliğinde tamamlandı. Samet Koçak’ın kendisinin yazdığı senaryonun, yönetmen koltuğuna Uğur Umay oturdu.

Samet Koçak şarkısında, canlı cansız ayırt etmeksizin, güzelliğe olan tutkusunu anlatıyor.

Samet Koçak
 

Müzikle ilgilenmeye üniversitenin ilk yıllarında, müzisyen olan ev arkadaşı sayesinde başladı. Müzikle sınırlı kalmayan sanat merakını dans ve tiyatro eğitimine de yönelterek birçok oyunda sahne aldı. Tiyatro hayatı amatör olarak 8 yıl devam etti. Çocukluk dönemlerinden itibaren profesyonel olarak rafting ve kürek sporları yaptı.

Sosyal açıdan verimli geçen süreçte müzik alanında oldukça yetenekli ve tecrübeli müzisyenlerle tanışma fırsatı buldu. Müziğe olan ilgisi ve çevresinin olumlu yönlendirmeleriyle piyasaya adım attı. Yıllar içinde kendini hızlıca geliştirerek Antalya'nın en prestijli mekan ve otellerinde sahne aldı.

2013 yılında yaptığı ilk bestesine gelen olumlu yorumlardan sonra bu yeteneğine daha da fazla yoğunlaşarak yaşanmışlıklarını müzikle buluşturmaya karar verdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.