Sınav kaygısıyla baş etme yöntemleri, Karşıyaka’da konuşulacak

Sınav kaygısıyla baş etme yöntemleri, Karşıyaka’da konuşulacak

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Sınav’a 5 Kala: Sınav Kaygısı ve Sınav Stresi ile Baş Etme Yöntemleri” adlı seminere konuşmacı olarak katılacak olan Klinik Psikolog Simge Bulunmaz, çocuklara nasıl destek olunması gerektiğini anlatacak.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sınav’a 5 Kala: Sınav Kaygısı ve Sınav Stresi ile Baş Etme Yöntemleri” adlı seminerde, sınava hazırlanan öğrencilerde ortaya çıkan ve öğrenilen bilgilerin sınavda hatırlanmasına, etkili bir şekilde kullanılmasına engel olan kaygı durumu konuşulacak. Konuşmacı olarak Klinik Psikolog Simge Bulunmaz'ın katılacağı seminer, 26 Mayıs Perşembe günü (yarın) saat 10.30'da Gondol Cafe arkasında bulunan çim alanda gerçekleşecek.

sinav-kaygisi-sinav-stresi-icin-psikolog-destegini-ne-zaman-almaliyim-mehmet-kilic-e1491470186544.jpg

Karşıyaka Belediyesi sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin paylaşımda "Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’müzün düzenlediği Sınav’a 5 Kala “Sınav Kaygısı ve Sınav Stresi ile Baş Etme Yöntemleri” seminerinde, konuşmacı klinik psikolog Simge Bulunmaz ile birlikte çocuklarımıza sınav kaygısıyla baş ederken nasıl destek olabileceğimizi konuşacağız." ifadelerine yer verildi.

ftmxqxhwqaqyril.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.