SİZİ  TAKİP EDEN BİRİ  VAR

SİZİ TAKİP EDEN BİRİ VAR

Araştırmalara göre, motosiklet sürücülerinin trafik kazalarında araç içinde olanlara oranla 16 kat daha fazla ölüm ve 4 kat daha fazla yaralanma riskine sahip...

 

İstanbul Fuar Merkezinde  gerçekleşen “Motobike” (Motosiklet fuarı) görkemli açılışla sezona merhaba dedi.

Fuarda bir çok ürünler takipçileriyle  buluştu. Kazasız Kul Olmaz ekibi olarak Bunların arasında en farklılarını seçtik . Tamamen Türk icadı olan  Cycle Security Services motosikletçileri çok sevindirecektir.

Bilindiği üzere motosikletler hayatımızın bir parçası aynı zamanda bir kültür diye biliriz.

 Hayatınız Ona Emanet

Bir çok motosiklet kullanıcıların kabusu  olan hırsızlık yada kaza anında  birinin sana yardım etmemesidir.

İşte buna bir çözüm bulundu. Bu dünyada ilk…

Bir  senaryoda  örnek verirsek; Bir Pazar günü tek başınıza motorunuzla gezintiye çıktınız şehirden uzak doğanın içindesiniz . Bir anlık dikkatsizliğinizden virajı alamadınız  kaza yaptınız . Yol kenarına  çalıların arasında düştünüz ağır  yaralısınız ve etrafta kimse yok. İki seçenek var .Ya çaresiz ölümü  bekleyeceğiz yada  bu sistem bizi komuta merkezinden takip ederek ambulans ve polis haber vererek anında müdahale edecektir. Seçim sizin.

 Karayolları Türklere Emanet

 Güçlü nitelikleriyle motosiklet sahiplerinin karşı karşıya kaldığı tehditlere, global dünyadaki en kapsamlı korumayı sunan tek sistem olarak öne çıkıyor.

Yaklaşık iki yıl süren alt yapı çalışmalarının ardından Ocak ayında hizmet vermeye başlayan Cycles Güvenlik Hizmetleri; çalınmaya veya olası bir kaza halinde zamanında müdahaleye karşı geliştirdiği güvenlik çözümlerini motosiklet sahiplerinin kullanımına sundu.

 Bu Sistem Dünyada İlk

Merkeze gelen sinyaller aracın ne tür bir acil durumla karşı karşıya kaldığını tespit ederek işlemeye başlar. Öncelikle sürücüye ulaşılmaya çalışılır. Ulaşılamadığı durumlarda lokasyon tespiti yapılarak gerekli acil müdahale ekipleri harekete geçirilir (Ambulans, Polis,) ve tüm süreç takip edilir.

 Kazasız Kul Olmaz

Fuarda  kazalar,kurallar ve bu emsali olmayan proje ile ilgili Sayın Mustafa Hurşutağaoğlu, Zafer Özden, Canan Özpınar ile röportaj yapıldı. Yetkililer : ”Kazasız Kul Olmaz  yararlı bir proje kazaların azal masına vesile olması çok önemli ülkede bunca kaza varken, böyle bir çalışma  yapılması anlamlı buluyoruz.”dedi.

Kaza Anında Cycles Security yanında!

Araştırmalara göre, motosiklet sürücülerinin trafik kazalarında araç içinde olanlara oranla 16 kat daha fazla ölüm ve 4 kat daha fazla yaralanma riskine sahiptir.

Kazalarda çoğu zaman ilk müdahalenin zamanında gerçekleşmemesi can kayıplarına ve kalıcı sakatlanmalara neden olmaktadır. Bu sebeple zamanında müdahale hayati önem taşımaktadır.

 Her 10 motordan 4’ü hırsızlık tehlikesiyle karşılaşıyor!

Motosiklet kullanıcılarının en büyük kâbusu haline gelen çalınma riski artık sona eriyor.

Kullanımı her geçen gün artan motosikletlerin en büyük sorunlarından biride çalınmaya karşı güvenlik önlemlerinin yetersiz kalması ve kasko ve sigorta teminatlarının gerekli desteği sağlayamamasıdır. Sistem kullanıcının bilgisinin olmadan aracına müdahale edilmesi durumunda devreye girerek gerekli birimleri harekete geçirir.

Tamamı motosiklet kullanıcılarından oluşan Marka ekibi sürücülerin karşılaşabileceği tüm sorunları göz önünde bulundurarak sunduğu çözümlerle kullanıcıların huzurlu ve güvende olmasını sağlıyor.

 Ayrıntılı Bilgi İçin: www.cyclessecurity.com

KAZASIZ KUL OLMAZ KÜNYE

Yazan ve Yöneten: Zahrettin Çelik

Sanat Danışmanı: Zihni Göktay - Şevket  Çoruh - Vatan Şaşmaz  

PROJE DANIŞMANI

Serkan Turan - Trn İlkyardım

Analitik Yaşam Grubu – Ali Yücel Güler

Yusuf Erbaş

Mehmet Ali Nalbant

Av.Adnan TÜZÜN

Öznur SİMAV (Pedagog)

Levent Tekin

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği

Oyunun Kadrosu: 6 oyuncu - 2 teknik 

Kostüm: İstanbul Gelişim Sanat

Türü: Trajikomik  

İzleyici kitle: 7'den 70'

Ödül Tasarım: Gündoğdu Kristal

Basın Danışmanı: Hayriye Hande Şen

 www.istanbulgelisimsanat.com

Molla gürani mah Millet ad  No 20/4  Fatih/İstanbul

Tel: +(90 212) 523 00 50     

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.