“Sizlerle gurur duyuyorum”

“Sizlerle gurur duyuyorum”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Türkiye genelinde çeşitli branşlarda dereceye giren sporcularla bir araya geldi. 

Son Türkiye şampiyonu Halk oyunları ekibi, basketbol, futbol, güreş, voleybol, taekwondo, masa tenisi, satranç ve zıpkınla balık avı takımlarını havuz düğün salonunda ağırlayan Başkan Karabağ, “Bu belediyeyi hep beraber kurduk. Spor kulübünü de beraber kurduk. Dar olanaklarla kulübümüz Türkiye’de ses getirmeye başladı. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi. Bayraklı Belediyesi’nin çeşitli branşlarda faaliyet gösteren spor takımları elde ettiklerdi başarılarla hem Bayraklı’nın hem de İzmir’in gururu oldu. Sporcularla bir araya gelen Başkan Karabağ, onları tek tek tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Kendisinin de sporun içinden geldiğini belirten Başkan Karabağ, “Çok genç bir belediyeyiz. 9. yaşımıza giriyoruz. Bu belediyeyi hep beraber kurduk. Spor kulübünü de beraber kurduk. Ve şampiyonluklar arka arkaya gelmeye başladı” dedi.

 SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK

Göreve gelir gelmez spora ve sporcuya ellerinden gelen desteği verdiklerini belirten Başkan Karabağ, “İlk olarak Şehit Ümit Boz Spor tesisini yaptık. Sporun içinden gelen birisi olarak sporla başlamak ve genç bir nüfusu olan bir ilçede sporun yükseleceğini bilmek elbette bizim için bir avantajdı. Bunu doğru kullandığımızı düşünüyorum. Dar olanaklarla kulübümüz Türkiye’de ses getirmeye başladı. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma sporcu kardeşlerime, meclis üyelerime, destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Son olarak halk oyunları ekibimiz Artvin’de düzenlenen Türkiye halk oyunları gençler şampiyonasında birinci oldu. Orada sizleri izlerken son derece gurur duydum. İnanılmaz bir tablo vardı. Dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum” diye konuştu.

  PLAKET VERİLDİ

Konuşmanın ardından Başkan Karabağ, spor kulübü eğitmenleri ve Engin Deniz Alev’e katkılarından dolayı CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP ve AKP meclis üyeleri birlikte plaket verdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.