Şok iddia! Tekin Bingöl'e fazladan oy mu yazıldı

Şok iddia! Tekin Bingöl'e fazladan oy mu yazıldı

Kurultay bitti, tartışmaları bitmedi

Geçtiğimiz hafta sonu, Ankara’da ana muhalefet partisi CHP'nin 36’ncı Olağan Kurultayı gerçekleşti. İlk gün genel başkanlık için Muharrem İnce ile yarışan Kemal Kılıçdaroğlu 790 oyla yeniden genel başkan seçildi. İnce ise 447 oyda kaldı. İkinci günde Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin seçimi yapılarak yeni PM ve YDK belirlendi.

BİR SANDIKTA 4 OY FAZLA YAZILDIĞI TESPİT EDİLDİ

Kurultayda yaşananlar birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Son iddia ise kulislere bomba gibi düştü. İl Başkanlığı da yapmış bir milletvekilin kızı, Çankaya ilçe saymanı Hüseyin Özkan’ın görevli olduğu sandıkta Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’e fazladan 4 oy yazıldığını öne sürdü. Özkan’ın görevli olduğu sandıkta oyların yeniden sayıldığı ve iddiaların doğru olduğunun anlaşıldığı ifade edildi.  Özkan’ın sayımın tekrarlandığı sırada apar topar salondan çıktığı da dile getirilen iddialar arasında yer aldı.

DİĞER SANDIKLARDA NE OYUNLAR DÖNDÜ?

Olaya şahit olan partililer Özkan’ı disipline sevk edilmesini isterken, diğer sandıklarda ne gibi oyunlar döndüğü sorusu CHP kulislerinde yankılanmaya başlandı.

Kaynak: Gerçek Haberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.