Somalı Kamyonculardan Başkan Ergün’e Teşekkür

Somalı Kamyonculardan Başkan Ergün’e Teşekkür

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma ilçesinde hem hizmetleri inceledi, hem de binlerce vatandaşla el sıkıştı. 

Program esnasında S.S. Soma Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri de, Başkan Ergün’ü çiçeklerle karşılayarak, Soma’ya kazandırdığı hizmetler için teşekkürlerini ilettiler.

S.S. Soma Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Manisa Büyükşehir Belediyesinin Soma’da yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti Başkan Ergün için hazırladıkları teşekkür pankartıyla gösterdi. Soma temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri incelemenin yanı sıra binlerce vatandaşla tek tek tokalaşan ve temas kuran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kooperatif üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Kooperatif Başkanı Mehmet Yağcı, Başkan Ergün’ün yanına gelerek hizmetleri nedeniyle teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Soma’nın ve Somalı vatandaşların her şeyin en iyisini hak ettiğini belirten Başkan Ergün de, nezaketleri nedeniyle Kooperatif Başkanı Yağcı ve kooperatif üyelerine nezaketleri dolayısıyla teşekkür etti. Kooperatifi gezen ve Başkan Yağcı’dan bilgi alan Başkan Ergün, kooperatif ziyaretini kooperatif üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.