Soma’nın Mezbahası Artık Daha Modern

Soma’nın Mezbahası Artık Daha Modern

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesinde hizmet veren mezbaha baştan aşağı yenilenerek modern bir görünüme kavuşturuldu. 

İlçe ziyaretinde mezbahada  incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan çalışmaların son çıkan küçük kapasiteli kesimhane yönetmeliğine uygun bir şekilde yapıldığını belirtti.
Gün boyu Soma’da çeşitli incelemelere bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe mezbahasında da incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e incelemeleri esnasında Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım da eşlik etti.

Baştan Aşağı Yenilendi
Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen mezbahada yapılan çalışmaları dikkatle inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Büyükşehir Belediyemiz tarafından mezbahada bulunan ekipmanlar yenilendi. Bunun yanı sıra binanın fiziki iyileştirmesi de yapıldı. Son çıkan küçük kapasiteli kesimhane yönetmeliğine uygun bir şekilde yapılan çalışmaların ardından mezbaha Manisa İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından da onaylandı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.