SÖMESTR ETKİNLİKLERİ İLE ÇOCUKLAR KARNAVAL TADINDA TATİL GEÇİRDİLER!

SÖMESTR ETKİNLİKLERİ İLE ÇOCUKLAR KARNAVAL TADINDA TATİL GEÇİRDİLER!

Agora Alışveriş Merkezi sömestr tatili boyunca gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli etkinlikleri ile çocuklar tatil keyfini ikiye katladılar.

Sömestr tatilinin tadını Agora Alışveriş Merkezi’nde çıkartan çocuklar hem yoğun geçen eğitim döneminin yorgunluğunu attı, hem de yaratıcılıklarını çeşitli aktiviteler ile geliştirdiler. 23 Ocak Pazartesi günü başlayan etkinlikler sömestr tatilinin sonuna kadar devam etti. Atölye çalışmaları ve interaktif oyunlar ile çocuklar tatilin keyfini çıkartarak, yeni döneme enerji dolu başlayacaklar.

Birbirinden Renkli Atölye Çalışmaları ve Eğlenceli Oyunlar ile Agora Alışveriş Merkezi Sömestr Etkinlikleri Dopdolu Geçti!23- 27 Ocak ve 30 Ocak- 3 Şubat tarihlerinde saat 14:00 -18:00 arasında gerçekleşen yaratıcı atölye çalışmaları ile çocuklar el becerileri geliştirerek yeni hobiler edinme fırsatı yakaladılar ve interaktif oyunlar ile eğlenceye doydular. Sömestr tatili boyunca hafta içi her gün; Oyun Hamuru Atölyesi, Canavar Dikim Atölyesi, Uzay Kumu Atölyesi, İçimdeki Ressam, Lego Atölyesi, Puzzle Atölyesi, Renkli Yastıklar Atölyesi, Artistik Atölyesi, Minik Pastacılar Atölyesi, Parmak Kukla Atölyesi, Magic Nuudles Tasarım Atölyesi ile minikler keyifli vakit geçirirken yaratıcılıklarını geliştirdiler. Eğitici Oyunlar Atölyesi, Dansa Var Mısın? ve Palyaço ile Eğleniyorum etkinlikleri ile de çocuklar enerjilerini ortaya çıkardılar. Sömestr tatili boyunca toplam 880 çocuk Agora Alışveriş Merkezi Sömestr etkinliklerine katılım göstererek, karnaval tadında bir tatil geçirdiler. Ayrıca, Sömestr boyunca Agora Alışveriş Merkezi mağazalarından yapılan tek seferde 250 TL ve üzeri alışverişlerde, Agora Card’lılar anında sürpriz hediyeler kazanma şansı elde ettiler.


Agora Sinemaları ve Agora Eğlence Merkezi Sömestr’da Çocukları Bekliyor!

Sömestr tatili boyunca Agora Sinemaları’nda birbirinden güzel filmler öğrencileri bekliyor. Ayrıca, Agora Eğlence Merkezi’ndeki birbirinden eğlenceli oyuncaklar ile çocuklar keyifli saatler geçirerek, yüz boyama & sosis balon etkinlikleri ile de sömestr tatillerini karnaval tadında geçirdiler.Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan en değerli varlıklarımız çocuklarımıza her tatil döneminde olduğu gibi bu sömestr tatilinde de birbirinden keyifli etkinlikler ile renkli ve eğlenceli etkinlikler sunduklarını söyleyerek, yeni eğitim- öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar diledi.



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.