Sömestr zillerini Adile Naşit çalıyor

Sömestr zillerini Adile Naşit çalıyor

Özdilek Vakfı Yılmaz Büyükerşen Ünlüler Balmumu Heykel Müzesi ile yarıyıl tatilinde kültürel bir etkinlik ÖzdilekPark İstanbul, yarıyıl tatilinde minik misafirleri için hazırladığı birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerine ara vermeden devam ediyor

Türkiye’nin en büyük balmumu heykel müzesi olarak nitelendirilen Özdilek Vakfı Büyükerşen Ünlüler Balmumu Heykel Müzesi, sömestr boyunca güzel bir kampanyaya imza atıyor. 31 Ocak tarihine kadar CineTime’dan sinema bileti alan herkese müze biletleri öğrenci için 10, yetişkin için ise 15 TL’ye satışa sunuluyor.


ÖzdilekPark İstanbul, minik ziyaretçileri için yarıyıl tatilinde eğlenceli olduğu kadar öğretici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 


Eskişehir’de açıldığı günden bu yana 1 milyonu aşkın kişinin ziyaret ettiği Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Özdilek Vakfı Yılmaz Büyükerşen Ünlüler Balmumu Heykel Müzesi ismiyle tüm ziyaretçilerini bekliyor. 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yanı sıra Adile Naşit, Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Şener Şen, Münir Özkul ve Türk sinemasında hayatımıza dokunan ünlü isimlerin,  siyasetçilerinin ve gazetecilerin balmumu heykellerine ev sahipliği yapan müze, yarıyıl tatili boyunca çocukların hayatına dokunmayı amaçlıyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.