Son dakika... Kadir Topbaş istifa etti!

Son dakika... Kadir Topbaş istifa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş görevinden istifa etti.  

Topbaş, "Belediye başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ettim. Partime hizmete devam edeceğim. Borçlu belediye bırakmıyorum. Herkese teşekkür ediyorum. Yorgunluk kelimesini hiç kullanmadım" dedi.

"Partim ve genel başkanım uygun gördüler 2004 yılında beni belediye başkanı adayı yaptılar" diyen Topbaş'ın açıklamasının satır başları şöyle: 

"Görevi devralırken emaneti devralıyoruz dedim ve emaneti devraldım. Emanetin ne olduğunu iyi biliyorum. Zaman zaman çocuklarımız hırsız gibi sevdik. İbadetimizi yemeğimizi zaman zaman aksattık ama görevimizi hiç aksatmadık. Hata ile ihanetin birbirine karıştırılmaması gerekir. İhanet asla affedilmez. Görevim sırasında belediyenin bütün kademelerinde çalışanlar ile gönül bağı içerisinde çalıştım. Borçlu belediye bırakmıyorum. Herkese teşekkür ediyorum.İstanbullular'a teşekkür ediyorum. Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Belediye başkanlığı görevimi bugün itibariyle bırakıyorum. Partimi bırakmıyorum. Bireysel düşüncelerimizi ortaya koyamayız. Ortaya koyduğumuz idealler uğruna gideriz. Hedefimiz 2023'tür. Başkanlık görevimden müsaademi istiyorum. Halkımız bana gönül koymasın"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.