Sonar açıkladı: İzmir’de en başarılı başkanlar kim?

Sonar açıkladı: İzmir’de en başarılı başkanlar kim?

Sonar Araştırma Şirketi, 2022 yılının en başarılı belediye başkanlarını belirledi. Listede İzmir’den de isimler yer alıyor.

MEDYA EGE- Sonar Araştırma Şirketi 2022 yılının en başarılı belediye başkanlarını açıkladı. En başarılı büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının belirlendiği listede İzmir’den de isimler yer alıyor.

“Genel olarak düşündüğünüzde Büyükşehir Belediye Başkanınızı başarılı mı başarısız mı buluyorsunuz? sorusuna verilen cevaplara göre belirlenen 2022 yılının en başarılı belediye başkanları listesinde yüzde 62,3 başarı oranı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yüzde 61,1 oranla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yer alırken üçüncü sırada yüzde 56,6 başarı oranıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yer alıyor.

SOYER DE LİSTEDE

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, yüzde 47,1 başarı oranıyla 12. Sırada yer alıyor.

İstanbul hariç 2022 yılının en başarılı büyükşehir ilçe başkanları listesinin ilk sırasında Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen yüzde 73,4 başarı oranıyla birinci sırada yer alıyor.

İZMİR'DEN İKİ İLÇE BAŞKANI

Listede İzmir’den daha önce de başarılarıyla farklı listelere giren iki ilçe belediye başkanı yer alıyor.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yüzde 55,7 başarı oranıyla en başarılı ilçe başkanları sıralamasında 9. Sırada yer alıyor. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise, yüzde 48,2 başarı oranıyla 17. Sırada yer alıyor.

1m.jpg

2-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.