Sosyal Medya Yine Yavaşladı

Sosyal Medya Yine Yavaşladı

Twitter'a girilemiyor!

Sosyal medya sitesi Twitter'a bu sabah 09.00'dan sonra erişim sağlanamamaya başlandı. Türkiye'den kullanıcıların VPN kullanarak girdiği Twitter'ın neden bu halde olduğu konusunda net bilgi yok.

Facebook, Whatsapp, Twitter, Youtube'a dün akşam erişim engellendi. Dün gece 22.00'dan sonra herkes sosyal medyaya ne oluyor, sorusunu sormaya başladı. "Facebook neden açılmıyor?  Whatsapp neden açılmıyor? Sosyal medyaya ne oldu?" gibi sorular sorulmaya başlandı. Sabah saatlerinde Facebook'a erişim sağlanırken Youtube ve Twitter'a hala erişim olmadığı gözlendi.

Çok sayıda kullanıcı 'Sosyal medya hesapları ne zaman açılacak?' sorusunu sormaya başladı. Hala insanlar internet ortamında "Facebook kapandı mı, Twitter kapandı mı, Youtube kapandı mı, whatsapp kapandı mı?" diye araştırmaya devam ediyor. Ancak erişimin neden kesildiğine dair henüz yetkililer tarafından açıklama yapılmadı. Erişim engelinin ne kadar süreceği ise belirsizliğini koruyor. 

Yetkililerden şimdilik bir açıklama yapılmadı

Whatsap'ta yazdıklarım gitmiyor

"WhatsApp'ta yazdıklarım gitmiyor" diyenler merak etmeyin. Sorun geçici olduğundan herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.