Sosyal medyadaki o paylaşıma Başkan Piriştina'dan cevap

Sosyal medyadaki o paylaşıma Başkan Piriştina'dan cevap

Buca Belediyesi'ne yargısız infaz...

Sosyal medyada İzmir'in Buca ilçesinde dolu bir çöp konteyneri ve etrafına atılmış çöplerin olduğu bir fotoğraf yayılınca, Buca Belediyesi ve Başkan Levent Piriştina, yargısız infaz edildi. "İşte Buca'nın hali bu. Buca Belediyesi'nin çalıştığını göremiyoruz" yazılı fotoğrafta dikkat çeken detay gözlerden kaçtı.

fbfdhgfhnfg.png

Araçların çöplerin hemen önüne park etmesi sebebiyle çöpleri toplayamayan Buca Belediyesi'nin çöp kamyonları, oradan hiç geçmemiş gibi paylaşımda bulunulması Başkan Piriştina'yı da harekete geçirdi. Sosyal Medya hesaplarından duruma ilişkin açıklamada bulunan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Burası Kozağaç Meydanı.. Sabah bu noktada hatalı araç parkı yüzünden ekiplerimiz yeraltı konteynerinden çöp alımı gerçekleştirememiştir ve çevrede kötü görüntüye sebep olmuştur. Hemşehrilerimizden bu konuda daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz. Böylece Bucamıza daha sağlıklı hizmet vereceğimize inanıyoruz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

grth.png

Başkan Piriştina'nın takipçilerinden de kendisine olumlu yorumlar geldi. Takipçileri Piriştina'ya "Sosyal medyayı takip eden başkanımız olunca anında hizmet teşekkürler emeğinize sağlık" açıklamasında bulundular.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.