Sosyal medyanın satış fenomeni Gözde Grubu oldu

Sosyal medyanın satış fenomeni Gözde Grubu oldu

Gözde Grubu sosyal medya üstünden satış rekoru kırdı

MyVia 202 ve MyVia Dokuz Eylül projelerini 2 hafta gibi kısa bir sürede sosyal medya üzerinden satışını tamamlayarak Facebook Ana Merkezi'nden ödüle layık görülen Gözde Grubu son projelerinden MyWay Country'nin ön taleplerini de sosyal medya üzerinden toplamaya başladı. 

Toplam 215 konut için 24 saatte 440 talep alan MyWay Country böylece bir rekora da imza atmış oldu. 

Daha projelerin maketlerini satış ofisine indirmeden satışları tamamlamanın heyecanın ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, MyWay Country'nin de aynı başarıyı daha ön talep sürecinde yakaladığını söyledi.

Başarılarının en büyük nedeninin doğru lokasyonda doğru proje üretmekten geçtiğine değinen Kalı, ''Başarımızın elbette köklü bir geçmişi var. Projelerimizde daha önce yatırımda bulunanlar, hem güzel kar ettiler, hem de iyi bir kira gelirine sahip oldular. Projelerimizin her anlamda kazandırdığını yaşayarak gördüler. Bu da yeni projelerimizde de yer almalarını sağladı. Satışlarımıza bakarsak, yatırımda bulunanların bir çoğunun eski yatırımcılarımız ve onların arkaşları ya da akrabaları olduğunu görüyoruz. Bu da kalitemizin ve güvenirliğimizin en büyük kanıtı'' diye konuştu.

EŞİ YOK VE OLMAYACAK

MyWay Contry Projesi'nin İzmir'de bir ilk olduğunu vurgulayan Op. Dr. Kenan Kalı, ''Country'nin İzmir'de bir eşi yok ve olmayacak. Toplam 40 dönüm üzerinde yer alan projenin 20 dönümü yeşil alan. Teras ve bahçe yaşamının egemen olduğu, tüm cephelerin ormanı hissettiği projede sağınız, solunuz, önünüz, arkanız kent merkezinde ama hemen de ormanın yanıbaşında. Doğanın huzuru ve kentin olanaklarıyla iç içesiniz. Tamamen doğal malzemeler kullanılarak doğayla uyumlu bir şekilde inşa edilen konaklarda ayaklarınızın toprağa bastığı huzurlu bir şekilde yaşama imkanına sahipsiniz. Bu da Country'i diğer tüm projelerden ayırıyor. 1 artı 1 konak otel konseptinin olduğu projede, 2artı 1'den 5 artı 1'e konut seçenekleri bulunuyor” bilgisini verdi.

HER AÇIDAN CAZİP

MyWay Country'nin lokasyon olarak da İzmir'in çok önemli bir noktasında konumlandığına dikkat çeken Kalı, ''Country, havaalanı, fuar alanı ve ESBAŞ'a yakınlığı itibariyle özellikle iş dünyası ve uçuş personeli açısından büyük imkanlar sunuyor. Diğer yandan ise İzmir'e son dönemde taşınan ve taşınmayı düşenen büyük firmaların çalışanları açısından da cazip bir proje. Ayrıca Gaziemir'in İzmir'de konut fiyatlarının en çok arttığı bölge olduğunu da hesaba katınca Country, yatırımcılar açısından da büyük imkanlar sunuyor'' ifadesini kullandı. 

ÇOCUKLAR İÇİN AĞAÇ EVLER; BÜYÜKLER İÇİN ORTAK TANDIR FIRINI

Projede tüm detayların düşünüldüğünü ve ortak yaşamı güzelleştirmek için farklı çalışmaların yapıldığını vurgulayan Op. Dr. Kalı sözlerine şöyle devam etti: ''Fitness, sauna, yüzme havuzu gibi zaten bundan önceki projelerimizde de uyguladığımız sosyal alanlar dışında, çocuklar için ağaç evler, şömineli ortak kış bahçesi, ortak tandır fırını gibi yeniliklerimiz de var. MyWay Country'de insanların sosyal bir birliktelik oluşturabilmeleri ve iyi komşuluk ilişkileri geliştirebilmeleri için tüm detayları düşündük. İnşaa ettiğimiz her konağımızda toplam 10 daire olacak. Bunların 3'de 1'i 1 artı 1 ve 2 artı 1 küçük dairelerden, 3'de biri 3 artı 1'lerden ve geriye kalan 3'de biri ise 4 artı 1 ve 5 artı 1 büyük konutlardan oluşacak. Dikey yapılanmaya giderek daha fazla konut elde etmektense yatay yapılanmayla daha huzurlu ve doğayla uyumlu konutlar inşa etmeyi amaçladık. Bu anlamda da proje alanımız olan 40 dönümün 20 dönümünü yeşil alan kullandık. Doğayla uyumlu bir proje oluşturduk''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.