Soyer'den üniversitelilere: Memnnuniyetiniz en büyük ödül

Soyer'den üniversitelilere: Memnnuniyetiniz en büyük ödül

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, üniversite öğrencilerinin ücretsiz yemek dağıtımı hakkındaki olumlu yorumlarına "Siz yeter ki severek yiyin. Bizim için çok kıymetlisiniz" ifadeleri ile cevap verdi.

MEDYA EGE- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in zorlu ekonomik süreçte üniversiteli gençlerin bütçesine destek olmak için başlattığı sıcak yemek desteği öğrencilerin yüzünü güldürdü.

genclik-festivalinin-19-mayis-coskusunda-tunc-soyer-e-buyuk-ilgi-h35760-73e21.jpg

Ücretsiz yemek dağıtımı hakkında konuşan üniversiteli gençler, Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer'e teşekkür etti. Yemeklerin sıcak ve lezzetli olduğunu söyleyen gençler "Tunç Soyer'in sunduğu fırsatı değerlendiriyoruz. Annemin yemeklerine benziyor. Ayrıca bir tek burada et yiyoruz. Porsiyonlar da gayet yeterli ve lezzeti yerinde" ifadeleri ile memnuniyetini dile getirdiler.

17022022-124318-0.jpeg

Başkan Soyer ise, sosyal medya hesabından gençlerin videosunu paylaşarak "Gençlerimizin memnuniyetini görmek en büyük ödülümüz. Siz yeter ki severek yiyin. Bizim için çok kıymetlisiniz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Ege Üniversitesi Kampüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi Kampüsü, İ.Y.T.E Kampüsü, Kâtip Çelebi Üniversitesi Kampüsü için başlayan sıcak yemek hizmetine öğrencilerin talebiyle İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi kampüslerini de eklemişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.