Söyleşi etkinliğinin konukları, Canan Tan ve Işık Öğütçü oldu

Söyleşi etkinliğinin konukları, Canan Tan ve Işık Öğütçü oldu

Mövenpick Hotel Izmir ve Medical Park işbirliğiyle, İzmirliler ile yazarları buluşturan söyleşi günleri, 2017 yılını Canan Tan ve Işık Öğütçü ile kapattı.

Mövenpick Hotel Izmir ve Medical Park işbirliğiyle, İzmirliler ile yazarları buluşturan söyleşi günleri, 2017 yılını Canan Tan ve Işık Öğütçü ile kapattı.  Şehirler ve Yazarlar konusu ile 21 Aralık akşamı sanatseverleri bir araya getiren etkinlik, Mövenpick Hotel Izmir’de gerçekleşti.

 

Etkinlik, aslen Ankaralı olan fakat kendi arzusu ile İzmir’e taşınan ve artık kendine İzmirli diyen başarılı yazar Canan Tan’ın, İzmir ile ilgili anıları ve düşünceleriyle başladı. İzmir insanının farkını ve İzmir’de yaşamanın ayrıcalığını her fırsatta dile getiren yazar, söyleşiye katılan konuklara teşekkür etti. Söyleşi daha sonra Orhan Kemal’in edebiyattaki yeri ve anılarıyla devam etti. Babası Orhan Kemal’in anısını başarılarıyla yansıtan ve onu en iyi şekilde yaşatan Işık Öğütçü ve sevilen yazar Canan Tan ile İzmirliler keyifli bir sohbetin tadını çıkardılar.

 

Doktor Zeki Hozer tarafından projelendirilen ve İzmirliler’in yoğun ilgisi neticesinde gitgide geliştirilen söyleşi günleri; sanata, tarihe, müziğe, hayata ve aşka dair her konuda keyifli sohbetlerle ve alanında uzman ünlü konuklarla devam edecek. Yazar Gülşah Elikbank’ın moderatörlüğünde düzenlenen ve herkese açık olan etkinlikler, hem ücretsiz katılım imkanı hem de konuklarla sohbet etme ve eserlerini imzalatabilme imkanı sunuyor. Mövenpick Hotel Izmir’de gerçekleşen etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi için 0232 488 14 14 numaralı telefondan veya hotel.izmir@movenpick.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.