“Söyleşi Günleri”nin konukları Buket Uzuner ve Tunç Soyer

“Söyleşi Günleri”nin konukları Buket Uzuner ve Tunç Soyer

Mövenpick Hotel İzmir’de düzenlenen "Söyleşi Günleri"nin üçüncü buluşması, 13 Eylül‘de gerçekleşecek.

Sanatın değişik dinamiklerini geniş kitleler ile anlaşılır bir dille buluşturmak amacıyla "Şehir, Kadın ve Aşk" üzerine keyifli sohbetlerin yapıldığı söyleşilerin bu ayki konukları sevilen yazar Buket Uzuner ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olacak. 

Doktor Zeki Hozer’in projesi olan, Mövenpick ve Medikal Park işbirliği ile geliştirilen söyleşilerin ilk ikisi İzmirliler tarafından oldukça ilgi görmüştü. Sanata, müziğe, hayata ve aşka dair sohbetlerin yapıldığı, Yazar Gülşah Elikbank’ın moderatörlüğünde daha da keyifli hale gelen etkinlikler, ücretsiz ve herkese açık. Katılımcılar, yaklaşık 1.5 saat süren sohbetlerin ardından, konuklara sorular sorarak eserlerini imzalatma fırsatı da bulabiliyorlar. 

İlginin oldukça fazla olduğu etkinlik için takvimlerinize şimdiden not alın. 13 Eylül Çarşamba akşamı saat 19:30’da yine Mövenpick Hotel Izmir’de Buket Uzuner ve Tunç Soyer‘in katılımıyla gerçekleşecek etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için 0232 488 14 14 numaralı telefondan veya hotel.izmir@movenpick.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.