Soylu Anaokulları'na görkemli açılış

Soylu Anaokulları'na görkemli açılış

10. kuruluş yıldönümünü kutlayan Soylu Anaokulları, bünyesinde ilk defa uygulanacak eğitim tekniklerini içeren Soylu Anaokulları Plus’ı düzenlediği görkemli bir törenle hizmete açtı.

Karşıyaka’nın Mavişehir semtinde bulunan Soylu Anaokulları Plus’ın açılışına Karşıyaka Belediye Meclis Üyeleri Muammer Gezginci, Mehmet Muhdi Şavural, Milli Eğitim çalışanları, kurumun eski mezunları ile öğrenciler ve velileri katıldı.

Çok sayıda davetlinin yer aldığı törende Soylu Anaokulları’na özel olarak bestelediği Soylu Anaokulları 10. Yıl şarkısını kızı Elvan ile birlikte seslendiren Müzikolog Dr. Aydın Öğüt misafirlerin büyük beğenisini topladı.

Törende bir konuşma yapan Soylu Anaokulları Plus’ın kurucusu Dilek Soylu, Türkiye’de hiçbir okulda olmayan eğitim uygulamalarını yıllardır edindiği tecrübelerle harmanlayarak hayata geçirme imkanı bulduğunu söyledi. Göz açıp kapayıncaya kadar 10 koca yılın geçtiğini söyleyen Dilek Soylu, tamamen öğrenci odaklı eğitim anlayışını dün olduğu gibi gelecekte de sürdürmeye kararlı olduklarını, tüm velilerle hep beraber olmaktan son derece onur duyduğunu söyledi. 

“Yeteneklerini tespit ediyoruz”

Soylu Anaokulları Plus’ı hayata geçirerek Türkiye’de okul öncesi eğitime farklı bir pencereden baktıklarının altını çizen Dilek Soylu, çocukların yabancı dil eğitimlerine de önem verdiklerini ve tüm yaş gruplarına her gün İngilizce eğitim sunduklarını belirterek “Aynı zamanda ses ve ritmik algılarının gelişmesi için müzikal eğitimlerine de ağırlık veriyoruz. Bunun dışında, vücut esnekliklerinin sağlanması için modern dans eğitimlerini de gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Eski milli eğitim müdürlerinden aynı zamanda Dilek Soylu’nun da öğretmenliğini yapan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Muammer Gezginci ise 4 - 7 yaş öğretim çağının son derece önemli olduğunu belirterek “Bazı insanlar vardır hayal eder. Bazı insanlar vardır o hayallerinin ötesinde işler başarır. İşte Dilek Soylu ve eşi Sacit Soylu böyle insanlar. Soylu Anaokulu gibi marka bir eğitim kurumu ortaya koydular. Ben onların öğretmeni olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.

Öğrencileriyle birlikte 10. yıl pastasını kesen Dilek Soylu, bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.