Starfield sonunda duyuruldu! Peki ne zaman piyasada

Starfield sonunda duyuruldu! Peki ne zaman piyasada

Starfield, E3 2018'de Bethesda tarafından resmen açıklandı. Etkinlik sırasında oyun hakkında çok az ayrıntı verildi. Sadece kısa bir fragman ve dünya çapındaki hayranlarına bir logo gösterildi. Peki Starfield nedir ve ne zaman piyasaya çıkacak?

Bethesda, E3 2018'de Fallout 76, The Elder Scrolls VI ve yeni ilan edilen Starfield da dahil olmak üzere bir dizi yeni Oyun duyurdu. 

Los Angeles'taki oyun konferansında Bethesda, son 25 yıldır üzerinde çalıştığı en orijinal seri Starfield hakkında bazı bilgiler paylaştı ve trailer yayınladı.

Konferans sırasında az sayıda detay verildi, ancak oyun için "gelecek tek kişilik oyuncu deneyimi" denildi.

Kısa fragmanda logonun arkasında yalnız bir gezegen görülüyor. Yeni Bethesda oyununun ne olacağı konusunda herhangi bir şey yok. 


Starfield nedir? 

Bethesda E3 konferansında yeni oyun hakkında çok az ayrıntı verdi. Starfield'ın bu yıl E3'te çok az bir bölümünün gösterilmesi uzun vadeli bir proje olmasıyla orantılı. Starfield'ın oyun öncesi görüntüler gösterilmediği için erken prodüksiyon aşamasında olduğunu belirtildi. 

Fragman sırasında, Bethesda, Starfield'ın bir bilimkurgu RPG oyunu olacağını doğruladı. Oyun, uzaydaki insanoğlu yolcuğunu konu alacak bir yapım olacak. Bethesda’nın duyuruyu yapan yetkilisi Todd Howard, "Starfield, yıllarca düşündüğümüz ve üzerinde çalıştığımız bir oyundur." dedi.

 Starfield ne zaman piyasaya çıkacak?

Bethesda, yeni bir oyunu duyurduktan kısa bir süre sonra oyunu piyasaya sürmesiyle de ünlü. 2015'te Fallout 4'ü duyurduklarında, ilk duyurudan altı aydan sonra oyunu piyasaya sürmeyi başardılar. Ancak hayranları Starfield ile aynı şeyi beklememeli. 

Starfield için resmi piyasaya çıkış tarihi onaylanmadı. Oyunla ilgili gelecek yılki E3 2019'da daha fazla ayrıntı gelecek.
 

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.