Steam Yaz İndirimleri Tarihi Belli Oldu

Steam Yaz İndirimleri Tarihi Belli Oldu

Oyun üreticileri arasında önemli yere sahip olan Valve'nin sahip olduğu Steam'ın geleneksel yaz indirimlerinin başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu.

Valve'ın dijital oyun platformu olan Steam'in, oyun meraklılarınca sabırsızlıkla beklenen yaz indirimlerinin başlangıç ve bitiş tarihi belli oldu.

Verilen bilgilere göre; Steam'in Yaz İndirimleri yani Summer Sale, önümüzdeki ayın sonunda başlayacak. İndirimler ise bir sonraki ayın başlarında bitecek.

NeoGAF kullanıcısı Bluth54 adlı üyenin sızdırdığı görsele göre Steam'in yaz indirimleri 23 Haziran 2016 tarihinde başlıyor. 4 Temmuz 2016 tarihinde ise indirimler sona erecek. Bu sürede satışa sunulan birçok oyunun zamanla değişeceği düşünülüyor.

Aynı kişi daha önce de indirim tarihleri hakkında bilgi sızdırmış ve hepsi doğru çıkmıştı. Bu açıdan resmi bir açıklama yapılmamış bile olsa bu tarihlerin yine doğru çıkacağını tahmin ediyoruz.

Steam Oyun Kaldırma Özelliği

Kullanıcıların yoğun isteği üzerine Steam, yakın zamanda oyun kaldırma özelliğini getirdi. Artık bu yeni uygulam ile hesabınızdan oyunları kaldırabiliyorsunuz.

Çeşitli sebeplerle oyunlarını tamamen hesabından çıkarmak isteyen oyuncular bu isteğine kavuştu.

Steam’e gelen yeni özellik sayesinde hesabınızda yer alan, kıl olduğunuz bir oyun varsa dilediğiniz gibi bu oyunun hesabınızla ilişkisini kesebilirsiniz.

Fakat kaldırdığınız oyunun para iadesi yapılmamaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.