Su Akkuyu FWTR Jüri üyesi oldu

Su Akkuyu FWTR Jüri üyesi oldu

Fashion Week Türkiye’nin baş mankeni olan Su Akkuyu, Altier Academy'de gerçekleşen castta jüri üyesi oldu.

CENGİZHAN KAYA - Emrah Kayıhan’ın yapımcısı olduğu Fashion Week Türkiye organizasyonu, geçtiğimiz günlerde Fashion Week organizasyonları için model seçimi gerçekleştirdi. Fashion Week Türkiye’nin baş mankeni olan Su Akkuyu, Altier Academy'de gerçekleşen castta jüri üyesiydi. Su Akkuyu genç yaşına rağmen modellikte kısa zamanda bir marka haline geldi.

img-20240324-wa0075.jpg

Su Akkuyu, düzgün fiziği, güzelliği, kendine özgü modellik tarzı, iş disiplini, özgün yüzü ile iyi model olmanın ötesinde mesleğinde de saygın bir yer elde etti. Bu sayede kısa sürede model denilince ilk akla gelen isimlerden birisi olan genç ve başarılı model, bu kez jüri koltuğundaydı. Bugüne kadar pek çok organizasyonda, defilede ve marka yüzü olarak yer alan Su Akkuyu, tecrübelerinden hareketle jüri olarak da oldukça başarılıydı. Tüm modellerle bire bir ilgilenen, onları bu deneyimde cesaretlendirip doğru yönlendirmeler de yapan Su Akkuyu, gün boyunca pozitif enerjisi, şıklığı ve güzelliğiyle de dikkat çekti.

Mütevazi kişiliği , sempatikliği ve güçlü iletişimi ile pek çok modelin şimdiden rol modeli olmayı başaran Su Akkuyu, FWTR etkinliğinin de yıldızı oldu. Geçmiş yıllarda modellerin, daha çok magazin basını figürü olduğu yılların ardından Su Akkuyu gibi sadece işi ile gündeme gelen bir ismin jüri koltuğuna oturması da modellik mesleğinde farkındalık anlamında çok önemliydi.

img-20240324-wa0062.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.