Süleyman Soylu tartışması İzmir’de devam ediyor! Yücel ve Şahin’den sert yanıtlar

Süleyman Soylu tartışması İzmir’de devam ediyor! Yücel ve Şahin’den sert yanıtlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP İzmir milletvekili hakkındaki iddialarına CHP İzmir İl Başkanı sert tepki gösterdi. Yücel'e yanıt gecikmedi. AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Şahin, tartışmalara sert bir dille dahil oldu.

MEDYA EGE - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün katıldığı bir canlı yayında CHP'ye ilişkin flaş bir iddiada bulunmuş ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Bedri Serter'in FETÖ tarafından Kılıçdaroğlu'na özel olarak önerildiğini iddia etmişti.

CHP'DEN SOYLUYA YANIT

İçişleri Bakanı Soylu'nun iddialarına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den yanıt geldi. Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Fetö'cülerden mi öğrendin iftira atmayı Süleyman Soylu. İçişleri Bakanı olmak ağırlık ister. Sen o ağırlıktan yoksunsun. Ülkede teröristler, mafya, uyuşturucu baronları cirit atarken sen magazinci ve iftiracı olmuşsun" ifadelerine yer verdi.

AKP'DEN YÜCEL'E SERT TEPKİ

gfhsgsfgh.png

Yücel'in yanıtına da tepki gecikmedi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, CHP İzmir İl Başkanı Yücel'e sert bir dille seslendi ve "İşte, bu tam olarak fetö ağzıyla konuşmaktır. Terörist arıyorsan, mafya arıyorsan, uyuşturucu baronu arıyorsan, tecavüzcü arıyorsan, magazinci ve iftiracı arıyorsan hatta kasetçi arıyorsan hepsini CHP’de bulabilirsin sünepe Deniz Yücel! CHP tepeden tabana kadar suç örgütüdür!" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.