Sultanlardan Futsal Birincilerine Tebrik

Sultanlardan Futsal Birincilerine Tebrik

MANİSA Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı oyuncuları, Manisa Futsal İl Birinciliği müsabakalarında 9’da 9 yapan Vakıfbank Türkbirliği Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Futsal İl Birinciliği Müsabakalarında grubunda oynadığı 9 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, Manisa’yı bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazanan Vakıfbank Türkbirliği Ortaokulu, Büyükşehir’in Sultanlarını ağırladı. Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan’ın da katıldığı programda, yeşil beyazlı takımın oyuncuları Seden Bostancı, Gülem Altay, Duygu Ertaş ve Tuğçe Atıcı, öğrencileri elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik etti. Büyükşehir’in Sultanları, öğrencilerin sporla ilgili merak ettiği soruları da yanıtladı ve yönlendirmelerde bulundu.

Büyükşehir, Sporcuların Her Zaman Yanında

Vakıfbank Türkbirliği Ortaokulu Müdürü Erhan Kıy 9-12 Mart tarihleri arasında Ödemiş’te bölge müsabakalarına katılacaklarını fakat malzeme temininde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür desteklere her zaman hazır olduğunu dile getirdi ve turnuva öncesinde forma, top, ayakkabı ve malzemelerin tedarik edileceğinin sözünü verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.