Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Buca'da gerçekleşti

Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Buca'da gerçekleşti

Sivil Toplum Destek Programı kapsamında gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Kalkınma İçin STK’lar” Projesinin İzmir programına Buca Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Medya Ege- Buca Belediyesi, Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı koordinasyonunda Sivil Toplum Destek Programı kapsamında gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Kalkınma İçin STK’lar” Projesinin İzmir programına ev sahipliği yaptı. Programa Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da katıldı.

fcovuamwqaecv5q.jpg

Başkan Kılıç, paylaşımında "Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) ve Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) ortaklığında gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Kalkınma İçin STK’lar” Projesi'nin İzmir programına ev sahipliği yaptık." ifadelerini kullandı.

fcovybyxoaanbbl.jpg

"Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar" Projesi Nedir?

Sektörler arası proaktif iş birliği ile politika ve karar alma süreçlerine demokratik katılım sağlamak amacıyla sivil toplumun kapasitesini artırarak, gelişimini desteklemek için Türkiye İMSAD liderliğinde ve ÇEDBİK ortaklığında başvurusu gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar” projesi, AB Başkanlığı tarafından koordine edilen Sivil Toplum Destek Programının üçüncü dönemi kapsamında hibe almaya hak kazanmıştır.

fcovye-weaag6ux.jpg

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından Avrupa Birliği mali desteğiyle uygulanan ve 1 Nisan 2021 tarihinde başlayan proje 15 ay sürecektir.

fcovyhvxoaagf7b.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.