SÜREKLİ, ALİAĞA VE BERGAMA’DA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

SÜREKLİ, ALİAĞA VE BERGAMA’DA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

“GENÇLERİMİZ YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMAYACAK”

AK Parti’nin her geçen gün daha da gençleştiğinin altını çizen Sürekli, “Gençlerin bizim dönemimizde siyasete daha fazla ilgi duyması ve dahil olması bizleri her zaman gururlandırmıştır” diye konuştu.

Hafta sonunu Aliağa ve Bergama’da yoğun bir programla vatandaşları dinleyen Sürekli, Tüpraş’ta yaşanan kazada yaşamını yitiren işçilerin ailelerini ziyaret etti. Aliağa’da AK Parti Aliağa Kadın Kolları’nın düzenlediği aşure etkinliğine katılarak vatandaşlara aşure dağıtan Sürekli daha sonra gençlik kolları toplantısına da katılarak gençlerle istişarelerde bulundu. Aliağa’da bir dizi açılış, esnaf ve taziye ziyaretlerinin ardından Bergama’ya geçen Sürekli, burada da AK Parti Bergama İlçe Gençlik Kolları’nın toplantısına katılarak gençlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

“GENÇLERİMİZ YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMAYACAK”

Bergama’daki Gençlik Kolları Toplantısında konuşan ve gençlerin tarihin her alanına iz bıraktıklarını ifade eden Sürekli konuşmasına şöyle devam etti:

“Sarıkamış’tan Çanakkale’ye, Türk Milletinin gururu olan gençlerimizin sadece cephede değil karar merciinde de söz hakkı olmaları yine bizim dönemimizde olmuştur. 2006 yılında seçilme yaşını 30’dan 25’e düşüren hükümetimiz, son anayasa referandumuyla bu rakamı 18’e çekerek ‘Vatan için canını seve seve veren gençlerimiz, vatan hakkında karar verme yetisine de sahiptir’ demiştir. Sizleri böyle gece-gündüz çalışır gördükçe gelecekten beklentilerimiz her geçen gün artıyor. Biliyor ve inanıyoruz ki gençlerimiz bizlerin yüzünü asla kara çıkarmayacaktır.”

“OKU, DÜŞÜN, UYGULA, NETİCELENDİR”

Gençlerin başarılarının her geçen gün arttığını ancak üzerine daha fazla başarı eklenmesi gerektiğini söyleyen Sürekli, “Sanatta, sporda ve özellikle bilimde siz gençlerden çok şey bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da sık sık dile getirdiği tavsiyesini ben de burada sizinle paylaşmak istiyorum. Ne diyor Sayın Cumhurbaşkanımız? ‘Oku, düşün, uygula, neticelendir.’ Allah’ın izniyle biz bu şiarla Türkiye’nin, Gazi Mustafa Kemal’in de işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıktığını göreceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.