SÜREKLİ: “BÜTÜN İMKÂNLARI KULLANMALIYIZ”

SÜREKLİ: “BÜTÜN İMKÂNLARI KULLANMALIYIZ”

"15 yıl içinde 103 milyar Türk Lirası tarımsal destek verdik"

Tarım kalkınmadan ülkenin kalkınmasının mümkün olmadığını dile getiren Sürekli, “Bütün imkânları ve destekleri kullanarak üretmemiz, kalkınmamız gerekiyor. Hükümetimiz 15 yıl içinde 103 milyar Türk Lirası tarımsal destek verdi, bundan sonra bu desteğimiz artarak devam edecek”dedi.

Meclisin tatile girmesinin ardından seçim bölgesindeki çalışmalarına hız katan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Menemen ve Kınık'ı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Menemen İlçe Başkanlığında halk günü etkinliğinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Sürekli, tek tek not aldı ve konuların takipçisi olacağını ifade etti. Sürekli, buradaki programın ardından Menemen Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ve hastane çalışanlarını ziyaret etti. Menemen Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt'u da ziyaret ederek çalışmalara hakkında bilgi alan Sürekli esnafın yerel kalkınmaya olan katkısına ve önemine vurgu yaptı. Kınık ilçesinin Poyracık Mahallesinde Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret eden Sürekli daha sonra pazaryerini gezerek alışveriş yaptı, esnafla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Günün ilerleyen saatlerinde çiftçi esnafını ziyaret etmeyi de unutmayan Sürekli, hükümetin tarım alanında gerçekleştirdiği teşvikleri anlattı.

“BÜTÜN İMKÂNLARI KULLANMALIYIZ”

Tarımdaki kalkınmayla ülke kalkınmasının birbiriyle son derece alakalı olduğuna dikkat çeken Sürekli, “Kırsalda kalkınma olmadan da tarımın kalkınması mümkün değil. Onun için hep beraber, bütün imkânları destekleri kullanarak, üretmemiz, kalkınmamız gerekiyor. Hükümet olarak, Milli Tarım Projesi ile bir karış toprağın dahi zayi olmadığı, her karış toprağın ekildiği, üretime katıldığı bir projeyi hayata geçirdik. Tarıma ve üreticiye kalkınması, refah düzeyinin artması için destek veriyoruz. Hükümetimiz 15 yıl içinde 103 milyar Türk Lirası tarımsal destek verdi ve bu artarak devam ediyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız, bünyesindeki kırsal kalkınma vasıtasıyla kırsaldaki yatırımlar için ise 3 milyar 200 milyon lira destek vermiştir" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.