SÜREKLİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ’NDEN ÖNEMLİ ADIM

SÜREKLİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ’NDEN ÖNEMLİ ADIM

Ülkemizin en köklü üniversitelerinden Yıldız Teknik Üniversitesi, bünyesinde bulunan Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi kapsamında da öncü çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Ülkemizin en köklü üniversitelerinden Yıldız Teknik Üniversitesi, bünyesinde bulunan Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi kapsamında da öncü çalışmalar yapmaya devam ediyor. Son olarak, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Yaşam Boyu Öğrenme Birimi ile imzalanan “Eğitim İşbirliği Protokolü” ile nitelikli eğitim ve sertifika programları gerçekleştirme konusunda önemli bir adım atıldı.

10 Fakülte, 2 Enstitü, 2 Meslek Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu ile eğitim-öğretimini sürdürmekte olan ülkemizin en köklü üniversitelerinden Yıldız Teknik Üniversitesi ile halen 19 ön lisans programıyla Ülke ekonomisinin ve iş yaşamının ihtiyacı olan nitelikli işgücüne sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu, “Eğitim İşbirliği Protokolü”ne imza attı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlük Binası’nda gerçekleşen imza törenine, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Galip CANSEVER, Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Uğur ÇELEBİ, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Mevlüt ADIGÜZEL, Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU ve Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüsnü TOLU katıldı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Basri ŞAHİN ve MYO Mütevelli Heyet Başkanı Mevlüt ADIGÜZEL’in imzaladığı protokolle, iki kurumun eğitim ve sertifika programlarındaki işbirlikleri de başlamış oldu.

İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU, “Yıldız Teknik Üniversitesi gibi köklü bir kurumla işbirliği yapmak ve bilgi toplumuna geçişimizin en önemli dinamiklerini hayata geçirmekte öncü olan yükseköğretim kurumları arasında yer almak bize gurur veriyor.” diye konuştu. Bu yıl, İŞKUR ve KOSGEB gibi ülkemizin en büyük ve üretken kurumlarıyla da işbirliği yaptıklarının altını çizen ADIGÜZEL TUNABOYLUYıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Yaşam Boyu Öğrenme Birimi’nin işbirliğiyle çok sayıda nitelikli eğitim ve sertifika programı gerçekleştireceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.