SÜREKLİ: “MİLLET İRADESİNİ ORTAYA KOYACAK”

SÜREKLİ: “MİLLET İRADESİNİ ORTAYA KOYACAK”

Referandumun parti ve şahıs meselesi olmadığını dile getiren Sürekli, “Bu sadece ve sadece vatan millet meselesi” dedi.

Anayasa değişikliğinin oylanacağı referanduma sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, programına Bornova İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başladı. Teşkilatla bir araya gelen Sürekli, siyasette kadının önemine vurgu yaptı. Çiğli Anadolu Caddesinde esnaf ziyaretiyle programına devam eden Sürekli daha sonra İlim Yayma Cemiyeti İzmir Şubesi’nin düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konulu panele katılarak bilgi aktardı. Sürekli buradaki programının ardından Çameria Arnavutları Kültür ve Dayanışma Derneği ve Karşıyaka Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

“MİLLET İRADESİNİ ORTAYA KOYACAK“

Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli bir kararın eşiğinde olunduğunu dile getiren Sürekli, "16 Nisan günü millet iradesini ortaya koyacak. Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olan bu referandum, ne bir parti, ne bir şahıs meselesi. Sadece ve sadece memleket meselesi" diye konuştu.

“ONLAR OLMASAYDI…”

Türkiye'nin yaşadığı en kritik anlarda kadınların her zaman öne çıktığını belirten Sürekli, "Kurtuluş Savaşında öne çıkan Nene Hatunları hepimiz biliriz. O kahraman kadınları, günümüz Türkiye'sinde yaşadığını 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı vatan savunmasında yine gördük. Yüzlerce, binlerce kadın vatan için hiçbir şeyi düşünmeden her şeyi geride bırakarak sokaklara, meydanlara koştu. Sadece koşmakla kalmadı evlatlarını da gönderdi. 15 Temmuz'da 11 hanım kardeşimiz şehit oldu. Hepsinden Allah razı olsun. Eğer onlar olmasaydı bizler bu toplantıyı yapmıyor, kim bilir ne hayatlar yaşıyor olacaktık. Bu referandumda da hanım kardeşlerimiz var gücüyle çalıştı ve çalışmaya devam ediyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.