Sürekli: "Terörü bu topraklardan kazıyıp sökeceğiz”

Sürekli: "Terörü bu topraklardan kazıyıp sökeceğiz”

Menemen Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Sürekli, “Cennet vatanımızın her noktasında kahramanca mücadele eden ve bu toprakları bize vatan kılan tüm şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek azdır” dedi.

Menemen ve Karşıyaka’da sivil toplum kuruluşları, esnaf ve muhtar ziyaretlerinde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, ilçelerde vatandaşları dinledi, sorunlarına birlikte çözüm aradı. Menemen’de muhtarlar ve ilçe Kaymakamı ile birlikte mahallelerdeki sorunları masaya yatıran Sürekli, vatandaşa daha iyi hizmet edebilmek için neler yapılması gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulundu.

“TERÖRÜ BU TOPRAKLARDAN KAZIYIP SÖKECEĞİZ”

Özellikle son bir yıldır her türlü terör örgütüne karşı yoğun bir mesai harcandığını ve etkili mücadele edildiğini ifade eden Sürekli, “Dağ kadrosundakilere zorlu kış koşulları dahil bu ülkenin dağlarını, ovalarını dar edildik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güvenlik güçlerimizin gece gündüz devam eden çabalarıyla, terörü bu topraklardan kazıyıp sökeceğiz” diye konuştu.

“CENNET VATANIN BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUMAK İÇİN”

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yapılmaya çalışılan her türlü hain müdahaleye karşı dimdik duran gazilerin, vatan için canlarını hiçe saydıklarına dikkat çeken Sürekli, “Bu vesile ile tarih boyunca vatan, millet için şehadete koşmuş her Türk evladı gibi 15 Temmuz’da da milli iradenin yanında, cennet vatanın bütünlüğünü korumak için canını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimize sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.