Sürekli, "Torbalı, Bornova ve Ödemiş hastaneleri  Eylül'de açılacak”

Sürekli, "Torbalı, Bornova ve Ödemiş hastaneleri Eylül'de açılacak”

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Torbalı ve Ödemiş Devlet Hastanesi ile Bornova Trafik Hastanesi’nin Eylül ayında açılacağını söyledi

Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Sürekli, Konak’ta taksici esnafına ziyaret gerçekleştirdi. Taksici esnafıyla sohbetinde ekonomideki gelişmelerden bahseden Sürekli daha sonra aynı ilçede bulunan Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek acil serviste sağlık hizmeti alan vatandaşlara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti, sağlık çalışanlarıyla sohbet etti ve Sağlık da dahil olmak üzere tüm alanlarda vatandaşların daha iyi hizmet alması için çalışmalarının son sürat devam ettiğini ifade etti. Sürekli, taziye ziyaretleriyle programını sürdürdü.


Ak Parti hükümetleri döneminde İzmir’deki sağlık yatırımlarının sürekli arttığına dikkat çeken Sürekli, “ Milletimize hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. AK Parti iktidarının en başarılı hizmet alanlarından biri olan sağlık hizmetlerinin bugün bulunduğu seviyeyi devam ettirerek, çıtayı daha yukarıya taşıyarak, hizmetlerin gelişmesine katkı sağlamak için elimizden geleni gece gündüz yapacağız. Milletimize karşı olan hizmet borcumuzu bu şekilde ödemiş olacağız. Bu kapsamda Torbalı, Ödemiş ve Bornova Trafik Hastanesi Eylül ayı içinde hizmete girecek ”dedi.
 
ÜLKE EKONOMİSİ GÜÇLENİYOR
 
Sürekli, Ülke ekonomisinin güçlenmeye devam ettiğini ifade ederek, 15 Temmuz hain darbe girişimine rağmen 2016 ve 2017’de büyümenin sürdüğünü kaydetti. Kanlı darbe girişiminin ardından hükümetin aldığı doğru kararların olumlu sonuçlar verdiğini dile getiren Sürekli, "2016 yılında hükümetimiz yerinde ve doğru tedbirler aldı. Bu tedbirler ülkemizin büyük badireleri kısa sürede atlatmasına olanak tanıdı. Bu sayede 2017’ye de güçlü bir başlangıç yaptık ve yüzde 5 büyüme performansını yakaladık." diye konuştu.


Türkiye’nin her yıl yüzde 5’in üzerinde büyümesi gerektiğine işaret eden Sürekli, ekonomide büyümenin sürdürülebilirliği için çeşitli çalışmalar yürütüldüğünü, bu kapsamda tarım ürünlerinin değerinde satışa sunulabilmesi amacıyla oluşturulan "Ürün İhtisas Borsası"nın en kısa süre içinde faaliyete başlayacağını belirtti.
 

Sürekli konuşmasını şöyle sürdürdü;
"Biz her yıl yüzde 5’in üzerinde büyümek zorundayız, çünkü her yıl bir milyon gencimize iş bulmak zorundayız. İhracatımız artıyor. Temmuz ayında yüzde 27,8 artışla 12 milyar 700 milyon doları yakaladık. Sanayi ciro endeksi de ekonomiye güven ve hizmet endeksi de arttı. Ekonomide iyi sinyaller alıyoruz. Türkiye’de yeni bir borsa kuruluyor. Bu borsanın adı Ürün İhtisas Borsası. Tarım ürünlerinde tıpkı hisse senetlerinde olduğu gibi teminat karşılığı alınan senetlerin borsada işlem yapılmasını, dünyaya açılmasını sağlayacağız. İnşallah bu uygulamayı kısa sürede faaliyete geçireceğiz ve tarım ürünlerinin değerinde satılmasını sağlamış olacağız."
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.