SÜREKLİ’DEN BEYDAĞ’A MÜJDE!

SÜREKLİ’DEN BEYDAĞ’A MÜJDE!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Beydağ İlçesine yapılacak olan yeni 10 Yataklı Entegre İlçe Devlet Hastanesi’nin ihalesinin yapılacağı tarihi duyurdu

Sürekli: “Beydağ’ımıza müjdemiz var. 14 Mart 2018 tarihinde Beydağ İlçe hastanemizin yapım ihalesi Sağlık Bakanlığımız tarafından gerçekleştiriliyor. Daha önce mülkiyeti Sağlık Bakanlığımıza ait olan Beydağ Toplum Sağlığı Merkezi, Acil Nöbet Birimi, Lojman ve Semt Poliklinikleri boşaltılarak yeni yerlerinde hizmet vermeye başlamıştı. Boşaltılan mevcut binaların yıkım işlemleri devam ediyor.3240 m2’lik taşınmaz üzerine, 10 yataklı Entegre İlçe Devlet Hastanemizin yapım ihalesi gerçekleştirildikten sonra, en kısa zamanda da hastane inşaatına başlanacaktır. Beydağ ilçemizde artık hastane sorunu kalmayacak. Şimdiden Beydağ’ımıza ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 

“DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM”
 

Sürekli, projede emeği geçen herkese teşekkür etti ve şöyle konuştu: “Beydağ’ımıza kazandırılan hastanemizde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ’a, AK Parti İzmir Milletvekillerimize ve Sağlık Bakanlığı yetkililerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İzmirliler istiyor, AK Parti yapıyor yapmaya da devam edecektir. Çalışma felsefemizi “Durmak yok, hizmete devam” şeklinde belirledik ve bu doğrultuda çok önemli adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. Yeni projeler de yolda. Hemşerilerimizin neye ihtiyacı varsa AK Parti orada olacak ve gereğini yapacaktır”.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.