SÜREKLİ’DEN HAFTASONU ÇIKARMASI

SÜREKLİ’DEN HAFTASONU ÇIKARMASI

Bölücü terör örgütüne katılımın günden güne düştüğünü belirten Sürekli, "Bunun yanında Güneydoğu'da kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü" diye konuştu.

Vatandaşlarla birebir iletişime geçerek, çalışmalarını yoğun bir hafta sonu mesaisiyle sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bayraklı, Aliağa, Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma günü TRT Kent Radyo'da canlı yayına katılan Sürekli, AK Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi'ni ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 998 gün sonra yeniden Genel Başkan olmasının teşkilatlardaki sevincini anlattı. Programın ardından çalışmalarını sürdüren Sürekli, iftarda Bayraklı Alpaslan Mahallesi'nde yaşayan bir aileye misafir oldu. İftarın ardından ilçede ziyaretlerine devam eden Sürekli bir başka aileyle çay içti, yeni atılım dönemini anlattı. Akşam geç saatlere kadar Bayraklı'da ev ziyaretlerine devam eden Sürekli sahurda AK Parti İzmir Metropol Gençlik Kolları Başkanlarıyla bir araya geldi. Hafta sonu programlarına Aliağa’da teşkilatla bir araya gelerek devam eden Sürekli daha sonra Bornova’da bulunan Güreler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Buradaki programın ardından AK Parti İzmir İl Gençlik Kollarının Kemalpaşa’da düzenlediği iftar programında gençlerle bir araya gelen Sürekli, gençlerin aktif siyasette söz sahibi olmasının önemine vurgu yaptı. Gençlerle buluşmanın ardından Kemalpaşa ziyaretlerine devam eden Sürekli, STK ve ev ziyaretleriyle programını sürdürdü.

"ÇAĞIN İHTİYAÇLARINA UYGUN POLİTİKALAR ÜRETİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçildikten sonra AK Parti ile olan bağının hukuki olarak kesildiğinin altını çizen Sürekli, teşkilatın Erdoğan'a olan sevgisinin hiç bitmediğini kaydetti. Sürekli şöyle devam etti;

"16 Nisan'da milletimizin oylarıyla bu hukuki ayrılığa son verildi. Böylece Sayın Cumhurbaşkanımızın partimize üyeliği 2 Mayıs'ta ihya edildi ve 21 Mayıs'ta kongremizle 998 gün sonra partimizin Genel Başkanlığına yeniden seçildi. Cumhurbaşkanımızdan evvel bu görevi yürüten Başbakanımız, geçmiş dönem Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım'ı da sözlerimize eklemek gerekir. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım gerçekten tam bir dava adamı. Aldığı görevi eksiksiz, kusursuz ve vefalı bir şekilde icra etti ve Kurucu Genel Başkanımıza bayrağı devretti. Başbakanımız, İzmir için çok büyük bir şans. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkan Vekilimiz, Başbakanımız  Binali Yıldırım ile bütün teşkilatımız kol kola hizmete devam ediyoruz. Bu dünyaya verilen güzel bir birlik mesajıdır. Kongremizi bütün Türkiye seyretti. Müthiş bir coşku, müthiş bir heyecan vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız grup toplantısında da çok net mesajlar verdi. AK Parti'nin başarısının sırrı her zaman yeniliklere açık olmasıdır. Her zaman değişim ve yenilenme içerisinde olmasıdır. Kendimizi yenileyerek çağın ihtiyaçlarına uygun politikalar üretiyoruz ve bunu yapmaya devam edeceğiz."

"KENDİ KAZDIKLARI KUYUYA DÜŞTÜLER"

Terörle mücadele konusuna da değinen Sürekli, "Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm hükümet yetkililerimizin defaatle belirttiği gibi terörle mücadelede çok yoğun bir mesai harcıyoruz ve Elhamdülillah başarılı oluyoruz. Bakın Türkiye şu an da 40 yıllık geçmişi olan bir bölücü terör örgütü ile mücadele ediyor. Örgüte katılımın düşmesinin yanında Güneydoğu'da açtıkları tüm kuyulara kendileri gömüldü. Geçtiğimiz günlerde yaşanan elim kazada şehit düşen askerlerimizin başarıyla icra ettiği Kato Dağı operasyonlarını hepimiz biliyoruz. Kahraman askerlerimiz girilemez denen yere, inlerine girdiler. Bunlar ülkemiz adına çok başarılı sonuçlar ama mücadelemiz sadece bu terör örgütü ile sınırlı değil. İsimleri birbirinden farklı ama amaçları aynı bu örgütlerin tümüyle var gücümüzle mücadele etmeye devam ediyoruz. Türkiye devletini içerisine sızarak, arkadan hançerleyen bir FETÖ terör örgütü var. 17-25 Aralık olaylarıyla kendilerini açık eden ve 15 Temmuz'da gerçek yüzlerini tamamen ayyuka çıkararak asker elbisesiyle vatandaşa kurşun yağdıran bu teröristlerin devlet mekanizması içindeki kalıntılarını kazımaya devam ediyoruz. FETÖ konusunda en büyük sınavı 15 Temmuz gecesi veren milletimize yakışır, adaletli bir mücadele vermeye devam edeceğiz" dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.