Survivor'a Kim Veda Etti?

Survivor'a Kim Veda Etti?

Survivor 2017'de adaya hangi yarışmacı veda etti! Elenen yarışmacının son açıklamaları

Survivor 2017'de yarış tam gaz sürüyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının kıyasıya yarışında bu hafta gönüllüler takımından bir isim elendi. Konseyde sms oylaması sonucunda Survivor 2017'ye veda eden isim elenmesinin ardından şok açıklamalara imza attı. İşte Survivor 2017 son konseyde yaşananlar ve elenen isim...

Survivor 2017 reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2017'de elenen isim belli oldu. Tansiyonu yüksek geçen Survivor 2017 konseyinde sms oylaması sonucunda Denisa adaya veda etti. İşte Survivor 2017'ye ilişkin detaylar...

Survivor 2017'ye veda eden isim belli oldu!
 
Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Elemeye çıkan 4 isimden biri olan Denisa yarışmaya veda etti.
 
Elenen ismin son sözleri ne oldu?
 
Eleme potasına çıkan 4 isimden elenen yarışmacı Denisa oldu. Genç yarışmacı Survivor'da son sözlerini dile getirdi.
 
Denisa, "Şunun için mutluyum. Böyle güzel bir projenin içinde yer aldım. Bunun için size çok teşekkür ederim. Survivor benim için burada bitmiş olsa da içimdeki Survivor ruhu hep devam edecek. Çünkü ben kendimi hep buraya ait hissettim..." dedi. Daha sonra arkadaşlarıyla vedalaşan Denisa, adadan ayrılarak Survivor hayallerine veda etti.
 
Acun Ilıcalı, Survivor'da bu haftaki en iyi performansları açıkladı!
 
Survivor 2017'de geride bıraktığımız haftada en iyi performanslara sahip olan yarışmacılar kahve ve kurabiye ödülünün sahibi olacak. Acun Ilıcalı, o isimleri açıkladı. 
 
Konseyde İlhan - Fatih yüzleşmesi!
 
Oyun alanında aralarında gerginlik oluşan İlhan ve Fatih'e konseyde söz hakkı verildi. Aralarında tansiyonun yükseldiği ikili konseyde yüzleşti.
 
Oyun alanında İlhan Mansız - Fatih Hürkan gerginliği! Ortalık karıştı...
 
İletişim ödülü oyununda İlhan Mansız ve Fatih Hürkan oyunla ilgili konuşurken bir anda gerildiler. Çevredekiler ikiliyi ayırmakta zorluk çekti...
  
İlhan ve Fatih yarışmacı arkadaşlarından özür diledi!
 
Survivor'da İlhan ve Fatih arasında tansiyon yükselmiş, birbirlerinin üzerine yürüyen yarışmacıları diğer yarışmacılar araya girerek yatıştırmıştı.
 
Gerginlik sonrası Ünlüler Takımı yarışmacıları bir araya geldi. İlhan ve Fatih tatsız olay sonrası arkadaşlarından özür diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.