Suyun konfor, hijyen ve tasarım yolculuğu

Suyun konfor, hijyen ve tasarım yolculuğu

İngiliz tasarımcı Christoph Behling’in İsviçre dağlarından yeryüzüne ulaşan sulardan ilham alarak tasarladığı AquaClean Mera ile Geberit, kullanıcısına maksimum düzeyde konfor ve hijyen sunuyor.

Geberit’in amiral gemilerinden AquaClean serisindeki AquaClean Sela gibi,  İsviçre dağlarından yeryüzüne ulaşan sulardan ilham alınarak tasarlanan Mera, İsviçre Alpleri'ndeki Üst Engadine vadisinden ve Po Irmağı yoluyla Adriyatik Denizi'ne akan ana su kaynağının ismini alarak markanın geleneğini yaşatıyor. 

Yeni nesil bakış açısı

Son teknolojiyi kullanarak geliştirilen Mera, kullanıcısını maksimum düzeyde konfor ve hijyen ile buluşturuyor. Gelişmiş teknolojisi ve kesintisiz geçişlerine devrim niteliğindeki özelliklerini de ekleyerek kullanıcısını etkileyici bir deneyimle buluşturan Mera, banyoların çehresini değiştiriyor. Şık tasarımıyla da beğeni toplayan Mera, yenilikçi özellikleri ile kullanıcısına ilk gün yaşadıkları heyecanı ve hayranlığı asla kaybettirmiyor.Patentli WhirlSpray teknolojisinin sunduğu dinamik havalandırma ile güçlendirilmiş titreşimli taharet sunan Mera‘da, son derece nazik bir temizlik sağlamak için iki püskürtme başlığı kullanılıyor. Tüm detaylarının maksimum hijyen düşünülerek tasarlandığı Mera, kadınlara özel bide fonksiyonu sunarak yumuşak bir dokunuş sağlıyor.  Asimetrik iç geometrisi sayesinde üst düzey hijyen garantisi sunan Mera, sahip olduğu TurboFlush deşarj teknolojisiyle kendi segmentindeki ürünlerden ayrılıyor. 5 farklı yakınlık algılama ayarına sahip olan Mera, kullanıcısını algılayarak ortam ışığını yakıyor ve klozet kapağı otomatik olarak açılarak ısıtma fonksiyonunu harekete geçiriyor. 7 farklı renk seçeneği bulunan ortam ışığının ise ışık yoğunluğu 5 kademede ayarlanabiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.