Suyunu içerseniz mucize ile karşılaşacaksınız!

Suyunu içerseniz mucize ile karşılaşacaksınız!

Aloe Vera ciltlere iyi geldiği gibi aşk yaralarına da iyi geliyor

Aloe Vera günümüzde ev yapımı ilaçların hazırlanmasında önemli bir araç, hem ağızdan hemde cilde uygulanarak kullanılabilir.

Aloe Vera suyu, aynı zamanda afrodizyak bir içecek ve sindirimi de kolaylaştırıyor. Peki suyu nasıl elde edilir... Çok keskin bir bıçak yardımı ile yaprağın dış dikenini kesip atın. Sapı ayırın ve içinden jeli çıkarın. Mikserin içine bol miktarda aloe vera jeli dökün, narenciye suyu (örneğin portakal veya greyfurt) ekleyin ve son olarak tüm malzemeleri birkaç dakika boyunca karıştırın. Aloe vera suyu bir haftaya kadar buzdolabının içinde kalabilir.

CİLDİ TEDAVİ EDER: Bu doğal maddenin en özel kullanım alanlarından birisi cilt bakımıdır. Yara etrafındaki kan dolaşımını arttırdığı ve iyileşme süreçlerini belirgin olarak hızlandırdığı için yanık ve yaralarda kullanılır. UV ışınlarından korumada büyük rol oynar. Kendinizi korumak için güneşe çıkmadan birkaç dakika önce aloe vera kremi uygulayın.

AĞIZDAKİ SORUNLARI GİDERİR: Aloe vera posası ülser, dişeti iltihabı ve stomatit denen ağız içi iltihaplarını birkaç basit adımda giderir.

BAĞIRSAKLARA İYİ GELİR: Bal, bir çorba kaşığı aloe vera ve bir bardak suyu karıştırıp için.

KEPEĞİ YOK EDER: Saçınızı aloe vera ile yıkamak derideki kepeği uzaklaştırır, Tek yapmanız gereken aloe vera suyu ile saçınızı taramak. Birkaç uygulama sonrası farkı göreceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.